Închide meniul

Farul – Dinamo 0-2! Victorie uriaşă pentru „câini”! Prima înfrângere suferită de Hagi, după şapte etape

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 februarie 2024, 21:55

Farul – Dinamo 0-2! Victorie uriaşă pentru „câini! Prima înfrângere suferită de Hagi, după şapte etape

Farul - Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Farul – Dinamo 0-2, duelul care a încheiat etapa a 25-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. „Câinii” l-au învins pe „Rege” chiar la Ovidiu şi au obţinut prima victorie din 2024!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darko Velkovsky şi Dennis Politic au marcat golurile lui Dinamo, care au egalat-o pe Botoşani, însă au rămas pe ultimul loc din Liga 1. Farul a suferit prima înfrângere, după şapte meciuri în campionat.

Farul – Dinamo 0-2

Final! Farul – Dinamo 0-2! „Câinii” s-au impus clar şi au acumulat primele puncte din 2024.

Min. 67: Ocazie Farul! Constantin Budescu a executat o lovitură liberă, balonul a ajuns la Ionuţ Larie, iar fundaşul a şutat în bara porţii lui Golubovic, din interiorul careului.

Min. 48: Farul – Dinamo 0-2! Dennis Politic a majorat diferenţa pentru „câini”! Mijlocaşul a punctat cu o reluare din faţa porţii, după o pasă perfectă primită de la Pavicic!

Reclamă

Min. 29: Farul – Dinamo 0-1! Darko Velkovsky a deschis scorul! Fundaşul a înscris superb, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Dennis Politic.

Min. 17: Ocazie Dinamo! Politic a centrat în careu, iar Mihai Popescu a fost aproape de un autogol, în încercarea de a respinge, din faţa porţii. Buzbuchi a reuşit să reşingă balonul.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start: 

FARUL: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut – Grameni, Nedelcu, Kiki – Deaconu, Rivaldinho, Budescu
Rezerve: Mușat, Răfăilă, Sîrbu, Gustavo, Dănuleasă, Grosu, Quieros, N. Popescu, Ganea, Vînă, Cojocaru, Andronache
Absenți: T. Băluță (accidentat), L. Munteanu (suspendat)
Antrenor: Gheorghe Hagi

DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah – Politic
Rezerve: Railean, Began, Gregorio, Iglesias, D. Irimia, Neagu, Bani, Grigore, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Absenți: Ilic (suspendat), Selmani (indisponibil)
Antrenor: Zeljko Kopic

Dinamo merge la Ovidiu după trei înfrângeri din trei în 2024. Formaţia din Ştefan cel Mare se află pe ultimul loc din Liga 1, cu doar 16 puncte obţinute în 24 de etape.

De partea cealaltă, Farul Constanţa se află pe locul 5, cu 37 de puncte. În cazul unei victorii, constănţenii o pot depăşi pe Universitatea Craiova, ocupanta locului 4.

Etapa trecută, Farul a remizat pe Arena Naţională, în meciul cu liderul FCSB, scor 1-1, după ce a restabilit egalitatea dintr-un penalty obţinut în prelungiri. În ceea ce o priveşte pe Dinamo, echipa lui Kopic a pierdut în deplasarea de pe Ion Oblemenco cu FCU Craiova, scor 1-2.

În partida tur, disputată la finalul lunii septembrie, Farul Constanţa s-a impus cu 2-0. Cei doi marcatori de atunci ai echipei lui Hagi au fost Budescu şi Vînă.

Reclamă

Gică Hagi, reacţie surprinzătoare înainte de Farul – Dinamo

Gică Hagi a declarat că Dinamo este un club de tradiţie din Liga 1, iar Farul nu se poate considera favorită în duelul cu „câinii”. Managerul campioanei a mai amintit de momentele în care formaţia din Ştefan cel Mare a reprezentat România în competiţiile europene, iar pentru acest fapt, „Regele” a transmis că roş-albii merită respect.

„Când joci cu Dinamo niciodată nu poți să te consideri favorit! Trebuie să arăți respect față de toată tradiția unui club atât de mare.

Dinamo a reprezentant România în Europa, iar din punctul meu, respect total! Trebuie să muncim foarte mult în teren pentru că sunt o echipă disciplinată tactic, destul de agresivă. Stă bine în teren și trebuie să facem anumite lucruri.

Au și defecte și trebuie să explorăm aceste minusuri pe care le au. Noi stăm foarte bine defensiv, chiar și ofensiv am jucat foarte bine. Concentrare maximă, determinare bună și vom încerca să câștigăm cele trei puncte.

Când joci cu cluburile mari ești motivat și încerci să joci mai bine. Mentalitatea noastră este să jucăm și să luăm cele trei puncte. Proiectul nostru este de a crea o mentalitate în viitor, o mentalitate de învingători. Dar minusul nostru foarte mare este legat de bani… Și Dinamo plătește mai mult decât noi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și