Închide meniul

„Îi dau dreptate lui MM”. Adi Popa, surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: „El ştie mai bine”

Alex Masgras Publicat: 13 februarie 2024, 15:10

Reclamă
„Îi dau dreptate lui MM. Adi Popa, surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: „El ştie mai bine

Adi Popa, surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: "El ştie mai bine"

Adi Popa şi Cristi Tănase / Colaj Antena Sport

Adi Popa a fost surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. Dodel a fost filmat în scara blocului, stând pe jos, lângă mai multe pete de sânge. Imaginile i-au şocat pe prietenii şi foştii colegi ai lui Tănase, mulţi crezând că fostul internaţional are probleme serioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a declarat că a consumat alcool şi că nu i-a răspuns soţia, motiv pentru care s-a aşezat în faţa uşii. Adi Popa, care a fost coleg cu Dodel la FCSB şi Academica Clinceni, susţine că nu ştia de probleme extrasportive ale fostului coechipier.

Adi Popa, surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Adi Popa nu este însă de acord cu faptul că Tănase a fost filmat într-o asemenea ipostază şi i-a dat dreptate lui Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB:

„N-am mai vorbit cu el de după perioada Clinceni. Am mai discutat o dată, parcă, la telefon acum ceva timp.

Din ce îl știu eu, nu avea probleme. De aceea nu cred ce văd, nu știu de când sunt acele imagini, cu tehnologia de azi se pot face multe chestii. Dacă a recunoscut imaginile, el știe mai bine, e om matur, cu copil, cu nevastă.

Reclamă

Dar nu știu dacă e OK să te filmeze cineva așa, mai ales că era în intimitatea lui, la ușă la el, la apartament. Chiar am văzut o declarație a lui MM și într-un fel are dreptate”, a declarat Adi Popa, potrivit gsp.ro.

Mihai Stoica, discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Mihai Stoica a avut un discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. Oficialul de la FCSB a pus tunurile pe cei care l-au filmat pe fostul jucător de la FCSB.

Mihai Stoica a răbufnit şi i-a atacat pe cei care l-au filmat pe Cristi Tănase într-o ipostază tulburătoare. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte şi a lansat un atac violent.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat asta, probabil a vândut filmuleţul. Cât de mizerabili sunt românii… Ce om abject să fii să-l filmezi când îl vezi în halul ăsta şi să dai drumul la videoul asta pe internet. Nu e doar în România, dar parcă mai mult ca în alte părţi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba Vezi toate știrile
Citește și