Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul! Ce a făcut „Il Luce”

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 19:14

Reclamă
Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul! Ce a făcut „Il Luce

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul

Mircea Lucescu şi Zeljko Kopic, la un antrenament al lui Dinamo/ Facebook

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul, a fost dezvăluit de Andrei Nicolescu. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că în dimineaţa de după meci, „Il Luce” a fost primul care l-a sunat pentru a-l felicita pentru succesul formaţiei lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a produs surpriza şi a învins-o cu 2-0 pe Farul. Darko Velkovski şi Dennis Politic au marcat golurile „câinilor”, care s-au apropiat la opt puncte de ocupanta locului se baraj, Poli Iaşi.

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul

Mircea Lucescu i-a vizitat pe „câini” în timpul unui antrenament, în săptămâna premergătoare duelului cu Farul. Andrei Nicolescu i-a mulţumit antrenorului român, după ce Dinamo a învins-o pe campioană, şi a dezvăluit că „Il Luce” l-a sunat în dimineaţa de după meciul de la Ovidiu.

De asemenea, Andrei Nicolescu a oferit detalii şi despre motivul pentru care Zeljko Kopic a ales să poarte pe braţ o banderolă a lui Dinamo, la meciul cu Farul. Administratorul special al „câinilor” a declarat că antrenorul croat a încercat să le ofere un impuls jucătorilor lui.

„Am tot avut cu Mister niște discuții săptămâna asta, am avut întâlnirile cu domnul Mircea Lucesc, am avut întâlnire cu suporterii. Pe lângă întrebarea dumneavoastră vreau să îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu că astăzi de dimineață a fost primul care m-a sunat să ne felicite.

Reclamă

Este un gest de mare, mare domn. Ce m-a impresionat este faptul că Mister a căutat încă un motiv pentru care să arate jucătorilor că au nevoie de o energie suplimentară. Gestul acela cu banderola pe mână a fost un semnal pentru toți și cred că Dinamo are nevoie din când în cand nevoie de astfel de lideri care să dea un semnal.

A purtat special o banderolă cu câinii roșii în timpul meciului și asta tocmai pentru a da un impuls suplimentar jucătorilor. Erau câinii roșii, simbolul din 1970 și modul în care erau percepuți. Este un gest de lider pe care ar fi mai bine dacă și alți dinamoviști ar putea să îl facă pentru a arăta puterea acestui club și pentru a crea unitate”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2, nu a întârziat să apară. Antrenorul dinamoviştilor a spus că victoria este a jucătorilor, dar şi a suporterilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Victoria e meritată de jucători, dar și de suporteri, care ne-au dat energie. Sunt mândru de jucători și de suporteri. Am jucat foarte bine tactic, în meciurile precedente am avut câteva minute bune, dar astăzi am demonstrat că am fost mai buni. Am putut vedea multe lucruri bune în jocul lui Dinamo.

Pot să înțeleg că unii jucători nu sunt la cel mai bun nivel, dar mă aștept să joace din ce în ce mai bine. Nu e despre bonusuri, cât e despre mândrie. Am spus-o de multe ori, este un club special Dinamo și merită mai multă energie.

A fost o perioadă destul de grea și, deocamdată, nu am câștigat nimic. Știam că vin la Dinamo și am încercat să ajut cât pot de mult„, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” Vezi toate știrile
Citește și