Închide meniul

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2: „Sunt mândru de jucători şi de suporteri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2024, 22:28

Reclamă
Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2: „Sunt mândru de jucători şi de suporteri!

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul - Dinamo 0-2

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo  0-2. Antrenorul dinamoviştilor a spus că victoria este a jucătorilor, dar şi a suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic e de părere că Dinamo mai are mult până să ajungă să se salveze de la retrogradare. Chiar dacă a câştigat, Dinamo a rămas ultima în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Botoşani.

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2

„Victoria e meritată de jucători, dar și de suporteri, care ne-au dat energie. Sunt mândru de jucători și de suporteri. Am jucat foarte bine tactic, în meciurile precedente am avut câteva minute bune, dar astăzi am demonstrat că am fost mai buni. Am putut vedea multe lucruri bune în jocul lui Dinamo.

Pot să înțeleg că unii jucători nu sunt la cel mai bun nivel, dar mă aștept să joace din ce în ce mai bine. Nu e despre bonusuri, cât e despre mândrie. Am spus-o de multe ori, este un club special Dinamo și merită mai multă energie.

A fost o perioadă destul de grea și, deocamdată, nu am câștigat nimic. Știam că vin la Dinamo și am încercat să ajut cât pot de mult„, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro.

Reclamă

Căpitanul lui Dinamo, euforic după ce au răpus-o pe Farul

Căpitanul lui Dinamo a oferit prima reacţii, după ce a răpus-o pe Farul. Răzvan Patriche s-a declarat extrem de bucuros de prima victorie înregistrată în 2024, dezvăluind şi care au fost „armele” cu care i-au învins pe campioni.

„Am arătat ca o echipă, am fost uniţi, am luptat pentru fiecare minge şi s-a văzut rezultatul la final. Ne bucurăm, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, nu am rezolvat nimic deocamdată. Dar dacă rămânem la fel de uniţi, ne vom îndeplini obiectivul.

I-am surprins cu atitudine, agresivitate, un grup unit, cu toţii tragem pentru aceeaşi căruţă, ca să spun aşa. Noi vom lupta până la sfârşit, în fiecare meci, dacă vom juca aşa, vom rămâne în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Le mulţumim fanilor, mereu sunt alături de noi. Ne bucurăm enorm pentru această victorie, sper să fie un nou început.

Sunt fericiţi şi colegii, am uitat să ne mai bucurăm, în seara asta ne vom bucura şi de mâine începem din nou munca. Nu suntem noi cu Botoşani, încercăm să le prindem pe celelalte şi când se vor înjumătăţi punctele să avem o şansă reală”, a declarat Răzvan Patriche.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și