Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul! Ce a făcut „Il Luce”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 19:14

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul! Ce a făcut „Il Luce

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul

Mircea Lucescu şi Zeljko Kopic, la un antrenament al lui Dinamo/ Facebook

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul, a fost dezvăluit de Andrei Nicolescu. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că în dimineaţa de după meci, „Il Luce” a fost primul care l-a sunat pentru a-l felicita pentru succesul formaţiei lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a produs surpriza şi a învins-o cu 2-0 pe Farul. Darko Velkovski şi Dennis Politic au marcat golurile „câinilor”, care s-au apropiat la opt puncte de ocupanta locului se baraj, Poli Iaşi.

Gestul uriaş făcut de Mircea Lucescu, după ce Dinamo a învins-o pe Farul

Mircea Lucescu i-a vizitat pe „câini” în timpul unui antrenament, în săptămâna premergătoare duelului cu Farul. Andrei Nicolescu i-a mulţumit antrenorului român, după ce Dinamo a învins-o pe campioană, şi a dezvăluit că „Il Luce” l-a sunat în dimineaţa de după meciul de la Ovidiu.

De asemenea, Andrei Nicolescu a oferit detalii şi despre motivul pentru care Zeljko Kopic a ales să poarte pe braţ o banderolă a lui Dinamo, la meciul cu Farul. Administratorul special al „câinilor” a declarat că antrenorul croat a încercat să le ofere un impuls jucătorilor lui.

„Am tot avut cu Mister niște discuții săptămâna asta, am avut întâlnirile cu domnul Mircea Lucesc, am avut întâlnire cu suporterii. Pe lângă întrebarea dumneavoastră vreau să îi mulțumesc domnului Mircea Lucescu că astăzi de dimineață a fost primul care m-a sunat să ne felicite.

Reclamă

Este un gest de mare, mare domn. Ce m-a impresionat este faptul că Mister a căutat încă un motiv pentru care să arate jucătorilor că au nevoie de o energie suplimentară. Gestul acela cu banderola pe mână a fost un semnal pentru toți și cred că Dinamo are nevoie din când în cand nevoie de astfel de lideri care să dea un semnal.

A purtat special o banderolă cu câinii roșii în timpul meciului și asta tocmai pentru a da un impuls suplimentar jucătorilor. Erau câinii roșii, simbolul din 1970 și modul în care erau percepuți. Este un gest de lider pe care ar fi mai bine dacă și alți dinamoviști ar putea să îl facă pentru a arăta puterea acestui club și pentru a crea unitate”, a declarat Andrei Nicolescu, conform fanatik.ro.

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2

Discursul lui Zeljko Kopic, după Farul – Dinamo 0-2, nu a întârziat să apară. Antrenorul dinamoviştilor a spus că victoria este a jucătorilor, dar şi a suporterilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Victoria e meritată de jucători, dar și de suporteri, care ne-au dat energie. Sunt mândru de jucători și de suporteri. Am jucat foarte bine tactic, în meciurile precedente am avut câteva minute bune, dar astăzi am demonstrat că am fost mai buni. Am putut vedea multe lucruri bune în jocul lui Dinamo.

Pot să înțeleg că unii jucători nu sunt la cel mai bun nivel, dar mă aștept să joace din ce în ce mai bine. Nu e despre bonusuri, cât e despre mândrie. Am spus-o de multe ori, este un club special Dinamo și merită mai multă energie.

A fost o perioadă destul de grea și, deocamdată, nu am câștigat nimic. Știam că vin la Dinamo și am încercat să ajut cât pot de mult„, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și