Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City! Reacţia imediată a lui Pep Guardiola

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 23:42

Reclamă
Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City! Reacţia imediată a lui Pep Guardiola

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga - Manchester City

Erling Haaland, în timpul meciului dintre Copenhaga şi Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă în duelul dintre Copenhaga şi Manchester City. Atacantul norvegian a foat aproape să marcheze cu o execuţie de senzaţie, în duelul din Champions League. Pep Guardiola a fost lăsat „mască” de ocazia vârfului de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a deplasat pe terenul celor de la Copenhaga, pentru duelul din turul confruntării din optimile Champions League. Partida este în format live score, pe AS.ro.

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City

În minutul 29, când scorul era de 1-0 pentru Manchester City, Erling Haaland a avut o ocazie imensă. Acesta a încercat o execuţie de senzaţie, care l-a uimit chiar şi pe Pep Guardiola.

Rodri a centrat în careu, balonul a ajuns la Jeremy Doku, care a recentrat în faţa porţii, către Erling Haaland. Starul norvegian nu a stat pe gânduri şi s-a înălţat către balon, în încercarea de a marca spectaculos.

Vezi AICI execuţie spectaculoasă a lui Erling Haaland!

Reclamă

Imediat după ocazia lui Erling Haaland, toate camerele au fost pe Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City şi-a pus imediat mâinile în cap, după ce a văzut cum a încercat să marcheze atacantul său.

Erling Haaland a revenit pe teren la sfârşitul lunii ianuarie, în duelul cu Burnley, după accidentarea suferită în duelul cu Aston Villa, de la începutul lui decembrie. După revenirea pe teren, starul norvegian a reuşit să marcheze o „dublă” în ultimul meci din Premier League, cu Everton, şi a pasat decisiv şi la una dintre reuşitele lui Phil Foden, din partida cu Brentford.

Reclamă 4 / 0/3

Ering Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League

„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland. Vedeta din atacul lui Manchester City a marcat o „dublă” în duelul cu Everton și a stabilit un record fabulos în Premier League.

După o primă repriză fără evenimente importante, „cetățenii” au dat prima lovitură în minutul 71. La momentul respectiv, Erling Haaland a primit balonul de la fundașul Ake și a trimis un șut puternic, din interiorul careului, care s-a oprit direct în poata oaspeților.

14 minute mai târziu, Haaland a trimis o adevărată „torpilă” spre poartă, iar portarul lui Everton, Pickford, nu a reușit să respingă balonul.

După aceste reușite, Erling Haaland a stabilit un record fabulos. Duelul cu Everton a reprezentat al 50-lea meci în Premier League pentru vedeta din Norvegia. În cadrul acestor apariții a reușit să marcheze de 51 de ori și a devenit primul om din istoria campionatului englez care a reuşit să înscrie mai mult de 50 de goluri, la primele 50 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! Vezi toate știrile
Citește și