Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City! Reacţia imediată a lui Pep Guardiola

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 23:42

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City! Reacţia imediată a lui Pep Guardiola

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga - Manchester City

Erling Haaland, în timpul meciului dintre Copenhaga şi Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă în duelul dintre Copenhaga şi Manchester City. Atacantul norvegian a foat aproape să marcheze cu o execuţie de senzaţie, în duelul din Champions League. Pep Guardiola a fost lăsat „mască” de ocazia vârfului de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a deplasat pe terenul celor de la Copenhaga, pentru duelul din turul confruntării din optimile Champions League. Partida este în format live score, pe AS.ro.

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City

În minutul 29, când scorul era de 1-0 pentru Manchester City, Erling Haaland a avut o ocazie imensă. Acesta a încercat o execuţie de senzaţie, care l-a uimit chiar şi pe Pep Guardiola.

Rodri a centrat în careu, balonul a ajuns la Jeremy Doku, care a recentrat în faţa porţii, către Erling Haaland. Starul norvegian nu a stat pe gânduri şi s-a înălţat către balon, în încercarea de a marca spectaculos.

Vezi AICI execuţie spectaculoasă a lui Erling Haaland!

Reclamă

Imediat după ocazia lui Erling Haaland, toate camerele au fost pe Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City şi-a pus imediat mâinile în cap, după ce a văzut cum a încercat să marcheze atacantul său.

Erling Haaland a revenit pe teren la sfârşitul lunii ianuarie, în duelul cu Burnley, după accidentarea suferită în duelul cu Aston Villa, de la începutul lui decembrie. După revenirea pe teren, starul norvegian a reuşit să marcheze o „dublă” în ultimul meci din Premier League, cu Everton, şi a pasat decisiv şi la una dintre reuşitele lui Phil Foden, din partida cu Brentford.

Reclamă 4 / 0/3

Ering Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League

„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland. Vedeta din atacul lui Manchester City a marcat o „dublă” în duelul cu Everton și a stabilit un record fabulos în Premier League.

După o primă repriză fără evenimente importante, „cetățenii” au dat prima lovitură în minutul 71. La momentul respectiv, Erling Haaland a primit balonul de la fundașul Ake și a trimis un șut puternic, din interiorul careului, care s-a oprit direct în poata oaspeților.

14 minute mai târziu, Haaland a trimis o adevărată „torpilă” spre poartă, iar portarul lui Everton, Pickford, nu a reușit să respingă balonul.

După aceste reușite, Erling Haaland a stabilit un record fabulos. Duelul cu Everton a reprezentat al 50-lea meci în Premier League pentru vedeta din Norvegia. În cadrul acestor apariții a reușit să marcheze de 51 de ori și a devenit primul om din istoria campionatului englez care a reuşit să înscrie mai mult de 50 de goluri, la primele 50 de meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și