Închide meniul

„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland! A marcat primele goluri din 2024 și a stabilit un record fabulos în Premier League

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 16:39

Secetă” încheiată pentru Erling Haaland! A marcat primele goluri din 2024 și a stabilit un record fabulos în Premier League

„Seceta” încheiată pentru Erling Haaland

Erling Haaland / Profimedia

„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland. Vedeta din atacul lui Manchester City a marcat o „dublă” în duelul cu Everton și a stabilit un record fabulos în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegianul s-a accidentat în luna decembrie și a fost indisponibil pentru 10 partide. Acesta a revenit în echipa lui Pep Guardiola la finalul lunii ianuarie. De atunci a jucat 2 meciuri, înafara duelului cu Everton, în care a reușit o singură pasă decisivă.

„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland

După o primă repriză fără evenimente importante, „cetățenii” au dat prima lovitură în minutul 71. La momentul respectiv, Erling Haaland a primit balonul de la fundașul Ake și a trimis un șut puternic, din interiorul careului, care s-a oprit direct în poata oaspeților.

14 minute mai târziu, Haaland a trimis o adevărată „torpilă” spre poartă, iar portarul lui Everton, Pickford, nu a reușit să respingă balonul.

După aceste reușite, Erling Haaland a stabilit un record fabulos. Duelul cu Everton a reprezentat al 50-lea meci în Premier League pentru vedeta din Norvegia. În cadrul acestor apariții a reușit să marcheze de 51 de ori și a devenit primul om din istoria campionatului englez care să înscrie mai mult de 50 de goluri la primele 50 de meciuri.

Reclamă

CIES anunţă că Jude Bellingham l-a depășit pe Erling Haaland și a devenit cel mai valoros jucător

La primul sezon pe Santiago Bernabeu, Bellingham doboară record după record. Adus cu 103 milioane de euro de la Borussia Dortumnd, internaţionalul englez a devenit rapid golgheter în La Liga. Are deja 13 reuşite pentru Real Madrid, dar şi 2 pase decisive. A marcat şi 4 goluri şi a oferit 3 assist-uri în meciurile spaniolilor din Champions League. Performanțele acestuia au fost remarcate și de specialiști.

Experții de la CIES, citaţi de mundodeportivo.com, îl evaluează acum pe Jude Bellingham la 267.5 milioane de euro. Mijlocaşul „blanco” l-a depăşit astfel pe Erling Haaland, care ar valora în prezent 251.2 milioane de euro. Golgheterul lui Manchester City este urmat de doi jucător de la Real, Vinicius (250.3 milioane de euro) şi Rodrygo (247.9 milioane de euro).

Reclamă 4 / 0/3

Puştiul minune de la Barcelona, Gavi, ar avea în prezent o cotă de 175.5 milioane de euro, peste coechipierii săi Pedri (125.2 milioane de euro) şi Rodri (121.8 milioane de euro).

Surpriza totală o reprezintă cota lui Kylian Mbappe, care a ajuns pe locul 27 în clasament. CIES estimează că francezul lui PSG, dorit cu insistenţă de Florentino Perez la Real Madrid, valorează acum numai 106.2 milioane de euro.

Cota atacantului de 25 de ani continuă să fie 180 de milioane de euro pe Transfermarkt. Mbappe are 18 goluri şi 2 pase decisive în acest sezon din Ligue 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și