Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB: „Strategia unui club de fotbal amator”

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2024, 9:22

Reclamă
Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB: „Strategia unui club de fotbal amator

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Gigi Becali a fost făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB de a-l pune pe liber de Dorin Rotariu. Fostul mare jucător şi unchiul fotbalistului, Iosif Rotariu, a catalogat strategia liderului a fi una de club de amatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două săptămâni în urmă, Rotariu a semnat rezilierea contractului cu FCSB. Jucătorul ajuns printre roş-albaştri în luna octombrie nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care i-a reziliat contractul. ce era valabil până la finalul sezonului.

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB

„Aici este strategia unui club de fotbal amator. De exemplu, dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat, ci a stat la Parma, dar cei de acolo au avut răbdare.

Dorin s-a dus la FCSB într-un moment în care nu a avut jocuri în picioare, nu a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu parteneri de antrenament care au un anumit ritm de joc, şi alta e să joci în Liga 1.

La FCSB, toți jucătorii cer mingea la picior. Nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere foarte mingea în profunzime, iar la FCSB el tot timpul cerea mingea în spate. Domnul Becali a zis că se ascunde de minge. Nu! El pleca în spatele liniei de fund.

Reclamă

Dar cei din linia e mijloc de la FCSB căutau doar pasele scurte. Iar Rotariu făcea dus într-un sprint, apoi venea înapoi. Iar fizic se pierdeau multe lucruri. Iar echipa atunci a avut 4-5 etape dezastruoase. Trebuie să vedem doar un meci, cel cu Petrolul el a fost cel mai bun cât a jucat, 60-65 de minute.

Cei de acolo nu au căutat să-l integreze. Totul trebuia făcut treptat. Mai întâi trebuia testat fizic și băgat treptat, pe postul lui. Dacă vrei să vezi ceva, puteai să vezi doar după perioada de pregătire. El are calitate”, a spus Iosif Rotariu la „Podcast Alb-Violet”.

De la sosirea în lotul lui Elias Charalambous, Dorin Rotariu a adunat 7 meciuri în tricoul roș-albastru. În cadrul acestei partide, mijlocașul ajuns la 28 de ani nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, acesta este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
Vezi toate știrile
Citește și