Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB: „Strategia unui club de fotbal amator”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2024, 9:22

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB: „Strategia unui club de fotbal amator

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Gigi Becali a fost făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB de a-l pune pe liber de Dorin Rotariu. Fostul mare jucător şi unchiul fotbalistului, Iosif Rotariu, a catalogat strategia liderului a fi una de club de amatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două săptămâni în urmă, Rotariu a semnat rezilierea contractului cu FCSB. Jucătorul ajuns printre roş-albaştri în luna octombrie nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care i-a reziliat contractul. ce era valabil până la finalul sezonului.

Gigi Becali, făcut praf după decizia luată în această iarnă la FCSB

„Aici este strategia unui club de fotbal amator. De exemplu, dacă luăm parcursul lui Man la Parma, trebuia să-l dea afară după 10 etape. Doi ani a stat pe la Parma, nu a jucat, ci a stat la Parma, dar cei de acolo au avut răbdare.

Dorin s-a dus la FCSB într-un moment în care nu a avut jocuri în picioare, nu a avut perioadă de pregătire. S-a antrenat cu Poli, dar una e să te antrenezi cu o echipă de Liga 3, cu parteneri de antrenament care au un anumit ritm de joc, şi alta e să joci în Liga 1.

La FCSB, toți jucătorii cer mingea la picior. Nu cer mingea în profunzime. Dorin e un jucător care cere foarte mingea în profunzime, iar la FCSB el tot timpul cerea mingea în spate. Domnul Becali a zis că se ascunde de minge. Nu! El pleca în spatele liniei de fund.

Reclamă

Dar cei din linia e mijloc de la FCSB căutau doar pasele scurte. Iar Rotariu făcea dus într-un sprint, apoi venea înapoi. Iar fizic se pierdeau multe lucruri. Iar echipa atunci a avut 4-5 etape dezastruoase. Trebuie să vedem doar un meci, cel cu Petrolul el a fost cel mai bun cât a jucat, 60-65 de minute.

Cei de acolo nu au căutat să-l integreze. Totul trebuia făcut treptat. Mai întâi trebuia testat fizic și băgat treptat, pe postul lui. Dacă vrei să vezi ceva, puteai să vezi doar după perioada de pregătire. El are calitate”, a spus Iosif Rotariu la „Podcast Alb-Violet”.

De la sosirea în lotul lui Elias Charalambous, Dorin Rotariu a adunat 7 meciuri în tricoul roș-albastru. În cadrul acestei partide, mijlocașul ajuns la 28 de ani nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, acesta este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și