Închide meniul

Iosif Rotariu a răbufnit la adresa FCSB, după ce nepotul său a ajuns pe lista neagră: „Îl tratează de parcă a venit ca un intrus”

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 19:21

Reclamă
Iosif Rotariu a răbufnit la adresa FCSB, după ce nepotul său a ajuns pe lista neagră: „Îl tratează de parcă a venit ca un intrus

Iosif Rotariu a răbufnit la adresa FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Profimedia

Iosif Rotariu a răbufnit la adresa FCSB, după ce nepotul său a ajuns pe lista neagră. Dorin Rotariu a ajuns la formaţia roş-albastră în luna octombrie, iar Gigi Becali a fost foarte încântat la vremea respectivă de noul jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia s-a schimbat radical în doar câteva luni, iar Dorin Rotariu a fost anunţat că nu mai intră în planurile echipei. Cu toate acestea, fostul jucător de la Dinamo nu se gândeşte la o despărţire de FCSB în această iarnă.

Iosif Rotariu a răbufnit la adresa FCSB, după ce nepotul său a ajuns pe lista neagră

Iosif Rotariu, fostul mare jucător al României şi unchiul lui Dorin, este deranjat de modul în care este tratat nepotul său la FCSB. Acesta consideră că dialogul este cea mai bună soluţie şi se aşteaptă ca cei din conducerea clubului să aibă o discuţie şi cu el în privinţa jucătorului de 28 de ani:

„Cea mai bună soluție este dialogul. Când l-a dorit, a făcut tot posibilul ca să vină. Când e să plece, îl tratează de parcă a venit ca un intrus la echipă.

Nimeni nu e absurd. Inclusiv eu am fost la negocieri. Au fost alte persoane care au vrut să intervină. Voiam să văd dacă îl dorește cu adevărat la echipă.

Reclamă

Nu știu dacă au vorbit cu el despre cantonament. Era normal ca cei de la club să aibă o discuție și cu mine. Are 28 de ani, nu 35. E o perioadă chiar foarte bună pentru un jucător”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor despre viitorul lui Dorin Rotariu

Gigi Becali a făcut un anunț uluitor despre viitorul lui Dorin Rotariu. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre situația fostului jucător de la Dinamo, care a dezamăgit de la transferul la echipa pregătită de Elias Charalambous.

Jucătorul ajuns la FCSB în luna octombrie nu l-a impresionat pe Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a anunțat faptul că acesta nu va mai face parte din planurile echipei. Totuși, ladifundiarul a dezvăluit că s-a răzgândit și că mijlocașul nu va pleca în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roș-albaștrilor a menționat faptul că Dorin Rotariu va rămâne la FCSB până la finalul contractului, în cazul în care acesta nu își va găsi un nou angajament în această iarnă.

De asemenea, Gigi Becali a răsuflat ușurat și a menționat că se bucură pentru că fostul dinamovist nu are un contract mai lung cu vicecampioana României.

”Rotariu ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are doar cinci luni, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumate.

Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani”, a spus Gigi Becali.

De la sosirea în lotul lui Elias Charalambous, Dorin Rotariu a adunat 7 meciuri în tricoul roș-albastru. În cadrul acestei partide, mijlocașul ajuns la 28 de ani nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

În momentul de față, acesta este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și