Închide meniul

Adrian Mititelu, implicat într-un scandal imens: „Mi-a jignit familia”. Plângere depusă pe numele patronului de la FCU Craiova

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 23:39

Reclamă
Adrian Mititelu, implicat într-un scandal imens: Mi-a jignit familia”. Plângere depusă pe numele patronului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a fost implicat într-un scandal imens. Patronul de la FCU Craiova a avut un conflict cu unul dintre apropiații clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat chiar în fața biroului lui Mititelu. Acesta i-a reproșat unui bărbat că i-a jignit fiul, pe rețelele de socializare, iar această conversație a pornit un întreg scandal.

Adrian Mititelu, implicat într-un scandal imens

Patronul de la FCU Craiova a ținut să vobrească despre incidentul la finalul căruia s-a ales cu o plângere la poliție. Adrian Mititelu a spus că un fan al echipei sale i-a jignit familia și că a purtat o discuție cu acesta, în fața biroului.

Mai apoi, bărbatul în cauză s-ar fi apropiat, iar patronul l-ar fi împins ușor, pentru că acesta i-ar fi „invadat spațiul personal”.

„Vă spun exact ce s-a întâmplat, ca să nu existe alte discuții. Am ieșit în fața clubului și l-am văzut acolo. El e un apropiat de-ai noștri. De trei ani vine la meciuri pe invitații de la noi, e fan al lui FCU Craiova.

Reclamă

Eu sunt mai vulcanic din fire și am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familia. S-a luat de Adiță pe Facebook, cu niște mesaje foarte urâte. I-am reproșat că mi-a jignit familia.

I-am spus cum m-am purtat eu cu el și cu familia lui și cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean și am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins. Nici vorbă de bătaie, nici vorbă de pumni sau de altercație. El venea spre mine și spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiță, în timp ce eu dădeam să scot telefonul și să-i arăt mesajele. Când s-a apropiat prea mult l-am împins puțin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva!

Cineva din club a ieșit la un moment dat și s-a băgat între noi. Înțeleg că a făcut plângere la poliție, dar nu stau acum să discut toate inepțiile unora sau altora”, a spus Adrian Mititelu, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală în privinţa lui Gigi Becali!

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală în privinţa lui Gigi Becali! Patronul lui FCU Craiova a hotărât să nu îi mai vândă niciun jucător milionarului din Pipera.

Motivul îl constituie Andrea Compagno şi ce s-a întâmplat cu el la FCSB. Dat de Becali ca plecat de la FCSB, italianul ar putea rămâne până în vară la „roş-albaştri”, atunci când îi expiră contractul.

”A fost distrus de Gigi Becali (n.r.: Andrea Compagno). Și-a bătut joc de un jucător. E motivul pentru care nu o să îi mai dau niciun jucător.

Compagno, dacă mai avea răbdare, îl vindeam direct afară. Am acceptat transferul pentru că aveam nevoie de bani.

Eu am jucători importanți în atac. Compagno nu mai vrea să meargă înapoi, vrea înainte. El va merge la o echipă mai mare decât FCSB”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și