Închide meniul

Adrian Mititelu, implicat într-un scandal imens: „Mi-a jignit familia”. Plângere depusă pe numele patronului de la FCU Craiova

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 23:39

Adrian Mititelu, implicat într-un scandal imens: Mi-a jignit familia”. Plângere depusă pe numele patronului de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a fost implicat într-un scandal imens

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a fost implicat într-un scandal imens. Patronul de la FCU Craiova a avut un conflict cu unul dintre apropiații clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat chiar în fața biroului lui Mititelu. Acesta i-a reproșat unui bărbat că i-a jignit fiul, pe rețelele de socializare, iar această conversație a pornit un întreg scandal.

Adrian Mititelu, implicat într-un scandal imens

Patronul de la FCU Craiova a ținut să vobrească despre incidentul la finalul căruia s-a ales cu o plângere la poliție. Adrian Mititelu a spus că un fan al echipei sale i-a jignit familia și că a purtat o discuție cu acesta, în fața biroului.

Mai apoi, bărbatul în cauză s-ar fi apropiat, iar patronul l-ar fi împins ușor, pentru că acesta i-ar fi „invadat spațiul personal”.

„Vă spun exact ce s-a întâmplat, ca să nu existe alte discuții. Am ieșit în fața clubului și l-am văzut acolo. El e un apropiat de-ai noștri. De trei ani vine la meciuri pe invitații de la noi, e fan al lui FCU Craiova.

Reclamă

Eu sunt mai vulcanic din fire și am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familia. S-a luat de Adiță pe Facebook, cu niște mesaje foarte urâte. I-am reproșat că mi-a jignit familia.

I-am spus cum m-am purtat eu cu el și cu familia lui și cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean și am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins. Nici vorbă de bătaie, nici vorbă de pumni sau de altercație. El venea spre mine și spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiță, în timp ce eu dădeam să scot telefonul și să-i arăt mesajele. Când s-a apropiat prea mult l-am împins puțin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva!

Cineva din club a ieșit la un moment dat și s-a băgat între noi. Înțeleg că a făcut plângere la poliție, dar nu stau acum să discut toate inepțiile unora sau altora”, a spus Adrian Mititelu, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală în privinţa lui Gigi Becali!

Adrian Mititelu a luat o decizie radicală în privinţa lui Gigi Becali! Patronul lui FCU Craiova a hotărât să nu îi mai vândă niciun jucător milionarului din Pipera.

Motivul îl constituie Andrea Compagno şi ce s-a întâmplat cu el la FCSB. Dat de Becali ca plecat de la FCSB, italianul ar putea rămâne până în vară la „roş-albaştri”, atunci când îi expiră contractul.

”A fost distrus de Gigi Becali (n.r.: Andrea Compagno). Și-a bătut joc de un jucător. E motivul pentru care nu o să îi mai dau niciun jucător.

Compagno, dacă mai avea răbdare, îl vindeam direct afară. Am acceptat transferul pentru că aveam nevoie de bani.

Eu am jucători importanți în atac. Compagno nu mai vrea să meargă înapoi, vrea înainte. El va merge la o echipă mai mare decât FCSB”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și