Închide meniul

Florin Prunea o avertizează pe FCSB: „Au o problemă majoră”. Semnalul de alarmă tras de fostul portar

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 13:03

Reclamă
Florin Prunea o avertizează pe FCSB: „Au o problemă majoră. Semnalul de alarmă tras de fostul portar

Florin Prunea o avertizează pe FCSB

Florin Prunea, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Prunea o avertizează pe FCSB, după accidentarea lui Alexandru Pantea. Liderul din Liga 1 nu a pierdut vreun meci în 2024 şi se îndreaptă către un titlu aşteptat din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă cei mai mulţi s-au grăbit să o numească pe FCSB deja campioană, Florin Prunea trage un semnal de alarmă după accidentarea lui Alexandru Pantea.

Florin Prunea o avertizează pe FCSB: „Au o problemă majoră”

Tânărul roş-albaştrilor s-a accidentat şi se pare că este o vorba despre o ruptură de ligamente încrucişate. Chiar dacă Mihai Stoica a declarat că acest lucru reprezintă o problemă mai mult pentru fundaşul de 20 de ani decât pentru echipă:

„FCSB are o problemă majoră, jucătorul sub vârstă (n.r. – under 21). Accidentarea lui Pantea poate da peste cap tot sistemul. Singura variantă este Octavian Popescu, dar cine iese de acolo? Iese vreodată Coman? Nu cred. Iese vreodată Băluță?

E o problemă mare, nu știu cum o vor gestiona. Și i-au avut pe Ianis Stoica, pe Musi, care uite ce sezon face la Petrolul! E o mare problemă.

Reclamă

FCSB joacă, dar vedeți, etapa trecută, cu problemele medicale avute, au avut probleme mari cu Sepsi. Dar asta se poate întâmpla pe parcursul unui campionat”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB

Mihai Stoica a transmis un mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre situația lui Alexandru Pantea, care ar putea rata tot restul sezonului.

Principala problemă a FCSB-ului este acum legată de regula U21. Mihai Stoica a spus totuși că accidentarea este o lovitură pentru Alexandru Pantea, nu pentru echipă, deoarece Elias Charalambous are mai mulți fotbaliști care pot fi considerați o soluție.

Reclamă 4 / 0/3

Ceilalți jucători din lot care sunt eligibili pentru regula U21 sunt Octavian Popescu, Eduard Radaslavescu, sau alți tineri de la academia roș-albaștrilor.

„Pantea a suferit o accidentare și la prima vedere pare o ruptură de ligamente încrucișate. Nu poți face RMN acum. Noi am auzit un zgomot, când se rupe un ligament se aude. E o lovitură pentru Pantea.

Soluțiile sunt Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele, plus alți 4 tineri din academie. E o lovitură pentru el, noi avem soluții”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și