Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB: „E o lovitură pentru el, nu pentru noi”

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 21:39

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB: E o lovitură pentru el, nu pentru noi”

Verdictul lui Mihai Stoica în lupta pentru ultimele două locuri din playoff

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a transmis un mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre situația lui Alexandru Pantea, care ar putea rata tot restul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din apărarea lui Elias Charalambous s-a accidentat la antrenamentele vicecampioanei. Oamenii din staff-ul medical al echipei patronate de Gigi Becali se tem ca acesta să nu fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB

Principala problemă a FCSB-ului este acum legată de regula U21. Mihai Stoica a spus totuși că accidentarea este o lovitură pentru Alexandru Pantea, nu pentru echipă, deoarece Elias Charalambous are mai mulți fotbaliști care pot fi considerați o soluție.

Ceilalți jucători din lot care sunt eligibili pentru regula U21 sunt Octavian Popescu, Eduard Radaslavescu, sau alți tineri de la academia roș-albaștrilor.

„Pantea a suferit o accidentare și la prima vedere pare o ruptură de ligamente încrucișate. Nu poți face RMN acum. Noi am auzit un zgomot, când se rupe un ligament se aude. E o lovitură pentru Pantea.

Reclamă

Soluțiile sunt Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele, plus alți 4 tineri din academie. E o lovitură pentru el, noi avem soluții”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

În acest sezon, Pantea a adunat 20 de meciuri în Liga 1, fiind titularul de bază din partea dreaptă a apărării. Pe poziția acestuia mai pot juca Vali Crețu, dar și „racheta” lui Gigi Becali, Nana Antwi.

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci

Gabi Balint a analizat lupta la titlu din Liga 1, mărturisind că FCSB este echipa care are un joc spectaculos, însă există multe probleme și la echipa lui Gigi Becali. Acesta a transmis că lucrurile de la formația roș-albastră nu sunt realizate în mod organizat, dată fiind implicarea lui Gigi Becali la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Balint a transmis că FCSB are mari șanse să câștige primul titlu după nouă ani, însă a subliniat că roș-albaștrii au mai fost aproape să devină campioană și în sezoanele trecute, însă s-a încurcat pe final.

„Ca echipă, din păcate nu există nicio echipă care să aibă constanță. Sigur, FCSB are un joc spectaculos în multe momente, dar au și ei problemele, plus faptul că acolo se fac lucrurile altfel decât sunt normale în fotbal, lucrul ăsta nu mă face să privesc cu ochi buni.

Mi-aș dori să fie un club mai organizat, antrenorii să antreneze, patronii să conducă bine clubul, asta ar fi frumos.

Are șanse mari să ia campionatul în acest an, dar a avut în fiecare an și din păcate a dat cu piciorul pe final”, a declarat Gabi Balint, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și