Închide meniul

Florin Prunea o avertizează pe FCSB: „Au o problemă majoră”. Semnalul de alarmă tras de fostul portar

Alex Masgras Publicat: 17 februarie 2024, 13:03

Reclamă
Florin Prunea o avertizează pe FCSB: „Au o problemă majoră. Semnalul de alarmă tras de fostul portar

Florin Prunea o avertizează pe FCSB

Florin Prunea, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Prunea o avertizează pe FCSB, după accidentarea lui Alexandru Pantea. Liderul din Liga 1 nu a pierdut vreun meci în 2024 şi se îndreaptă către un titlu aşteptat din 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă cei mai mulţi s-au grăbit să o numească pe FCSB deja campioană, Florin Prunea trage un semnal de alarmă după accidentarea lui Alexandru Pantea.

Florin Prunea o avertizează pe FCSB: „Au o problemă majoră”

Tânărul roş-albaştrilor s-a accidentat şi se pare că este o vorba despre o ruptură de ligamente încrucişate. Chiar dacă Mihai Stoica a declarat că acest lucru reprezintă o problemă mai mult pentru fundaşul de 20 de ani decât pentru echipă:

„FCSB are o problemă majoră, jucătorul sub vârstă (n.r. – under 21). Accidentarea lui Pantea poate da peste cap tot sistemul. Singura variantă este Octavian Popescu, dar cine iese de acolo? Iese vreodată Coman? Nu cred. Iese vreodată Băluță?

E o problemă mare, nu știu cum o vor gestiona. Și i-au avut pe Ianis Stoica, pe Musi, care uite ce sezon face la Petrolul! E o mare problemă.

Reclamă

FCSB joacă, dar vedeți, etapa trecută, cu problemele medicale avute, au avut probleme mari cu Sepsi. Dar asta se poate întâmpla pe parcursul unui campionat”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB

Mihai Stoica a transmis un mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB. Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre situația lui Alexandru Pantea, care ar putea rata tot restul sezonului.

Principala problemă a FCSB-ului este acum legată de regula U21. Mihai Stoica a spus totuși că accidentarea este o lovitură pentru Alexandru Pantea, nu pentru echipă, deoarece Elias Charalambous are mai mulți fotbaliști care pot fi considerați o soluție.

Reclamă 4 / 0/3

Ceilalți jucători din lot care sunt eligibili pentru regula U21 sunt Octavian Popescu, Eduard Radaslavescu, sau alți tineri de la academia roș-albaștrilor.

„Pantea a suferit o accidentare și la prima vedere pare o ruptură de ligamente încrucișate. Nu poți face RMN acum. Noi am auzit un zgomot, când se rupe un ligament se aude. E o lovitură pentru Pantea.

Soluțiile sunt Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele, plus alți 4 tineri din academie. E o lovitură pentru el, noi avem soluții”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și