Închide meniul
Foto

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 18:52

Reclamă
Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani

Alex Mitriţă, reacţie după golul marcat la Botoşani / Captură Orange Sport

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani!! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional starul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a marcat în partida cu FC Botoşani, în minutul 64 l partidei. Vedeta echipei lui Mihai Rotaru a răbufnit imediat după gol şi a început să înjure.

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani!

Camerele TV l-au surprins pe Alexandru Mitriţă în timp ce înjura. În acelaşi timp, Mitriţă a sărutat sigla Universităţii Craiova de pe tricou. Mitriţă pare ca ar fi avut o poliţă de plătit fanilor Universităţii Craiova care au făcut deplasarea la Botoşani şi care l-au contestat.

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru! Zajkov, Căpăţînă şi Lazar s-au făcut de râs la Botoşani

Au fost gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru în meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a a Ligii 1. Cu nevoie uriaşă de puncte pentru a îşi asigura calificarea în play-off, oltenii au avut un meci de coşmar pe terenul penultimei clasate din campionatul României.

Jucătorii lui Ivaylo Petev au primit gol încă din minutul 17, după o fază extrem de controversată. Kaprof a trimis în poartă centrarea lui Benzar, dar cu scurt timp înainte a fost un ofsaid nesemnalizat de tuşier. Nu s-a intervenit nici din cabina VAR. Chiar înainte de pauză, defensiva alb-albaştrilor a cedat din nou. Universitatea Craiova a primit un gol de cascadorii râsului. Florescu, aflat la mijlocul terenului, a trimis mingea în atac. Balonul a depăşit defensiva adversă şi a urmat o serie incredibilă de erori.

Reclamă

Lazar, ieşit în marginea careului, s-a oprit şi nu a degajat. A fost încurcat de Zajkov şi Căpăţînă care au evitat să intervină. Amândoi au lăsat mingea, iar David a profitat. A luat prim-planul, Lazar a respins în faţă, iar Kaprof a fost pe fază. Atacantul argentinian a intrat în posesia balonului şi l-a trimis în poarta goală.

Fundaşii oltenilor i-au reproşat lui Lazar primirea golului. A fost o „şedinţă” pe teren. Reuşita a fost validată de Szabolcs Kovacs. Au fost primele goluri ale lui Kaprof în Liga 1. Trei goluri mai marcase atacantul sud-american în ultimii patru ani, în campionat! În total, de-a lungul carierei, atacantul de 29 de ani a înscris 12 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și