Închide meniul

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru! Zajkov, Căpăţînă şi Lazar s-au făcut de râs la Botoşani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 18:24

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru! Zajkov, Căpăţînă şi Lazar s-au făcut de râs la Botoşani

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru

Faza din care FC Botoşani a marcat golul de 2-0 / Captură Orange Sport

Au fost gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru în meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a a Ligii 1. Cu nevoie uriaşă de puncte pentru a îşi asigura calificarea în play-off, oltenii au avut un meci de coşmar pe terenul penultimei clasate din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Ivaylo Petev au primit gol încă din minutul 17, după o fază extrem de controversată. Kaprof a trimis în poartă centrarea lui Benzar, dar cu scurt timp înainte a fost un ofsaid nesemnalizat de tuşier. Nu s-a intervenit nici din cabina VAR.

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru

Chiar înainte de pauză, defensiva alb-albaştrilor a cedat din nou. Universitatea Craiova a primit un gol de cascadorii râsului. Florescu, aflat la mijlocul terenului, a trimis mingea în atac. Balonul a depăşit defensiva adversă şi a urmat o serie incredibilă de erori.

Lazar, ieşit în marginea careului, s-a oprit şi nu a degajat. A fost încurcat de Zajkov şi Căpăţînă care au evitat să intervină. Amândoi au lăsat mingea, iar David a profitat. A luat prim-planul, Lazar a respins în faţă, iar Kaprof a fost pe fază. Atacantul argentinian a intrat în posesia balonului şi l-a trimis în poarta goală.

Fundaşii oltenilor i-au reproşat lui Lazar primirea golului. A fost o „şedinţă” pe teren. Reuşita a fost validată de Szabolcs Kovacs. Au fost primele goluri ale lui Kaprof în Liga 1. Trei goluri mai marcase atacantul sud-american în ultimii patru ani, în campionat! În total, de-a lungul carierei, atacantul de 29 de ani a înscris 12 goluri.

Reclamă

Până să facă deplasarea la Botoşani, Universitatea Craiova avea o singură victorie în ultimele şapte etape. Probleme uriaşe pentru echipa lui Mihai Rotaru.

Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă

Ivaylo Petev a cedat nervos în conferinţa de presă de o întrebare pusă de un reporter. Antrenorul Universităţii Craiova i-a răspuns tăios jurnalistului care i-a spus că echipa a arătat teamă în ultimele partide.

Antrenorul bulgar a spus că echipa sa merita să conducă la scor la pauză cu Universitatea Cluj şi atunci nu s-ar mai fi pus problema asta. Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să ne fie frică? Fiecare lucru are un început și un sfârșit. n prima repriză, noi puteam să conducem cu 4-0 sau 5-0. Ești de acord? Și atunci nu mi-ai mai fi pus întrebarea asta!

Da, nu am făcut acest lucru, dar acest lucru se va încheia și va veni și momentul în care vom avea 3 ocazii și 3 goluri. Și eu vreau să avem 5-0, dar jucătorii sunt oameni, nu roboți„, a spus Ivaylo Petev, care a vorbit şi despre situaţia în care se află echipa.

Nu e foarte plăcut. Am arătat un joc bun cu U Cluj, dar am ratat multe ocazii. Ce m-a dezamăgit e că, după jocul arătat, am pierdut două puncte, dar ăsta e fotbalul, mergem înainte și ce am pierdut sper să luăm duminică.

Trebuie să stăm mai bine psihic, să avem mai multă încredere și să nu mai primim goluri așa cum le primim. Când deja se întâmplă de mai mult de 3-4 ori, acest lucru se transformă într-o frică. Asta e gândirea mea, poate nu am dreptate, dar și acest lucru se va termina, sunt sigur.

Noi ne luptăm în fiecare meci să obținem cele trei puncte. Sperăm ca în meciurile următoare să avem mai mult noroc„, a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și