Închide meniul

„Am comis-o din nou!” Nicuşor Bancu, dărâmat după remiza cu Botoşani: „Ne mai gândim doar la asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 19:43

Reclamă
„Am comis-o din nou! Nicuşor Bancu, dărâmat după remiza cu Botoşani: „Ne mai gândim doar la asta!

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a fost dărâmat la interviul de după remiza cu FC Botoşani.

Nicuşor Bancu, într-un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a fost dărâmat la interviul de după remiza cu FC Botoşani. Bancu a mai spus marea problemă echipei e în apărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41 gazdele au înscris pentru 2-0. O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă. Oltenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă.

Nicuşor Bancu, dărâmat după remiza cu Botoşani

„Suntem dezamăgiţi că nu am câştigat. Din păcate nu am reuşit să ţinem ritmul din startul meciului. Din cauza noastră am pierdut două puncte pentru că am comis-o din nou în apărare. Deocamdată ne mai gândim doar la accederea în playoff„, a spus Nicuşor Bancu la digisport.ro.

La rândul său, Ştefan Baiaram a aut un discurs realist şi nu a ezitat să vorbească despre problemele de la echipă.

„Sunt foarte dezamăgit, atât eu cât şi colegii noştri. Am făcut o primă repriză foarte proastă. A doua repriză am revenit şi am obţinut un punct. Avem lipstă de încredere”, a spus şi Ştefan Baiaram.

Reclamă

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani!! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional starul Universităţii Craiova.

Alexandru Mitriţă a marcat în partida cu FC Botoşani, în minutul 64 l partidei. Vedeta echipei lui Mihai Rotaru a răbufnit imediat după gol şi a început să înjure.

Camerele TV l-au surprins pe Alexandru Mitriţă în timp ce înjura. În acelaşi timp, Mitriţă a sărutat sigla Universităţii Craiova de pe tricou. Mitriţă pare ca ar fi avut o poliţă de plătit fanilor Universităţii Craiova care au făcut deplasarea la Botoşani şi care l-au contestat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și