Închide meniul
Foto

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 18:52

Reclamă
Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani

Alex Mitriţă, reacţie după golul marcat la Botoşani / Captură Orange Sport

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani!! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional starul Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a marcat în partida cu FC Botoşani, în minutul 64 l partidei. Vedeta echipei lui Mihai Rotaru a răbufnit imediat după gol şi a început să înjure.

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani!

Camerele TV l-au surprins pe Alexandru Mitriţă în timp ce înjura. În acelaşi timp, Mitriţă a sărutat sigla Universităţii Craiova de pe tricou. Mitriţă pare ca ar fi avut o poliţă de plătit fanilor Universităţii Craiova care au făcut deplasarea la Botoşani şi care l-au contestat.

Gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru! Zajkov, Căpăţînă şi Lazar s-au făcut de râs la Botoşani

Au fost gafe de amatori făcute de jucătorii lui Mihai Rotaru în meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a a Ligii 1. Cu nevoie uriaşă de puncte pentru a îşi asigura calificarea în play-off, oltenii au avut un meci de coşmar pe terenul penultimei clasate din campionatul României.

Jucătorii lui Ivaylo Petev au primit gol încă din minutul 17, după o fază extrem de controversată. Kaprof a trimis în poartă centrarea lui Benzar, dar cu scurt timp înainte a fost un ofsaid nesemnalizat de tuşier. Nu s-a intervenit nici din cabina VAR. Chiar înainte de pauză, defensiva alb-albaştrilor a cedat din nou. Universitatea Craiova a primit un gol de cascadorii râsului. Florescu, aflat la mijlocul terenului, a trimis mingea în atac. Balonul a depăşit defensiva adversă şi a urmat o serie incredibilă de erori.

Reclamă

Lazar, ieşit în marginea careului, s-a oprit şi nu a degajat. A fost încurcat de Zajkov şi Căpăţînă care au evitat să intervină. Amândoi au lăsat mingea, iar David a profitat. A luat prim-planul, Lazar a respins în faţă, iar Kaprof a fost pe fază. Atacantul argentinian a intrat în posesia balonului şi l-a trimis în poarta goală.

Fundaşii oltenilor i-au reproşat lui Lazar primirea golului. A fost o „şedinţă” pe teren. Reuşita a fost validată de Szabolcs Kovacs. Au fost primele goluri ale lui Kaprof în Liga 1. Trei goluri mai marcase atacantul sud-american în ultimii patru ani, în campionat! În total, de-a lungul carierei, atacantul de 29 de ani a înscris 12 goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și