Închide meniul

„Am comis-o din nou!” Nicuşor Bancu, dărâmat după remiza cu Botoşani: „Ne mai gândim doar la asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 19:43

Reclamă
„Am comis-o din nou! Nicuşor Bancu, dărâmat după remiza cu Botoşani: „Ne mai gândim doar la asta!

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a fost dărâmat la interviul de după remiza cu FC Botoşani.

Nicuşor Bancu, într-un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicuşor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova, a fost dărâmat la interviul de după remiza cu FC Botoşani. Bancu a mai spus marea problemă echipei e în apărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Botoşani, gazdele au controlat prima repriză, atunci când au şi marcat de două ori. La primul gol, în minutul 17, Juan Kaprof a plasat pe lângă Lazar balonul primit de la Benzar, deschizând scorul. În minutul 41 gazdele au înscris pentru 2-0. O neînţelegere în defensiva oaspeţilor a fost speculată de Kaprof, care a majorat diferenţa de pe tabelă. Oltenii au reuşit să înscrie şi ei, în minutul 53, prin Alexandru Mitriţă, şi au marcat golul egalizator în minutul 90+5, când Koljic a trimis balonul în plasă.

Nicuşor Bancu, dărâmat după remiza cu Botoşani

„Suntem dezamăgiţi că nu am câştigat. Din păcate nu am reuşit să ţinem ritmul din startul meciului. Din cauza noastră am pierdut două puncte pentru că am comis-o din nou în apărare. Deocamdată ne mai gândim doar la accederea în playoff„, a spus Nicuşor Bancu la digisport.ro.

La rândul său, Ştefan Baiaram a aut un discurs realist şi nu a ezitat să vorbească despre problemele de la echipă.

„Sunt foarte dezamăgit, atât eu cât şi colegii noştri. Am făcut o primă repriză foarte proastă. A doua repriză am revenit şi am obţinut un punct. Avem lipstă de încredere”, a spus şi Ştefan Baiaram.

Reclamă

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional

Alexandru Mitriţă a început să înjure ca la uşa cortului după golul marcat cu Botoşani!! Momentul în care s-a prăbuşit emoţional starul Universităţii Craiova.

Alexandru Mitriţă a marcat în partida cu FC Botoşani, în minutul 64 l partidei. Vedeta echipei lui Mihai Rotaru a răbufnit imediat după gol şi a început să înjure.

Camerele TV l-au surprins pe Alexandru Mitriţă în timp ce înjura. În acelaşi timp, Mitriţă a sărutat sigla Universităţii Craiova de pe tricou. Mitriţă pare ca ar fi avut o poliţă de plătit fanilor Universităţii Craiova care au făcut deplasarea la Botoşani şi care l-au contestat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și