Închide meniul

Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină

Publicat: 18 februarie 2024, 21:27

Reclamă
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină

Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină

Harry Kane, în Bayern Munchen - Werder Bremen 0-1 / Profimedia

Bayern Munchen se află într-o criză uriaşă. Campioana Germaniei a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa germană VfL Bochum a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, echipa campioană a Germaniei, Bayern Munchen, într-un meci din etapa a 22-a a Bundesligii.

Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină

Bayern a înscris prima la Bochum, unde Jamal Musiala a reuşit cel de-al şaselea său gol stagional, în minutul 14, însă gazdele au întors rezultatul pe finalul reprizei. Mai întâi a egalat Takuma Asano, în minutul 38, apoi Kevin Schlotterbeck a adus gazdele în avantaj, în minutul 44.

Upamecano a fost eliminat în minutul 77, iar Kevin Stoger a majorat diferenţa imediat, în minutul 78, punând pe tabelă un surprinzător 3-1 pentru Bochum. Chiar dacă Harry Kane a înscris, în minutul 87, Bayern Munchen a cedat cu 2-3 şi se află la a doua înfrângere consecutivă în Bundesliga, scrie news.ro.

Bavarezii se află pe locul secund, cu 50 de puncte, în timp ce Bochum este pe 11, cu 25 de puncte.

Reclamă

Thomas Tuchel i-a făcut praf pe jucătorii lui Bayern

Thomas Tuchel i-a făcut praf pe jucătorii lui Bayern. Formaţia bavareză nu traversează deloc o perioadă bună, după înfrângerile cu Bayer Leverkusen din Bundesliga şi cu Lazio din UEFA Champions League.

Atmosfera din vestiarul lui Bayern este una neplăcută, iar înfrângerea de la Leverkusen l-a făcut pe Thomas Tuchel să răbufnească. Presa din Germania a dezvăluit că antrenorul german a avut un discurs dur la adresa jucătorilor săi după meciul cu liderul din Germania.

Potrivit sport.sky.de, Thomas Tuchel i-a desfiinţat pe jucătorii săi şi le-a pus la îndoială valoarea, susţinând că trebuie să îşi coboare nivelul pentru a putea lucra cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunteți atât de buni pe cât credeam. Trebuie să mă adaptez nivelului vostru”, le-a transmis pe Thomas Tuchel jucătorilor lui Bayern.

Tuchel nu i-a menajat pe bavarezi nici după meciul cu Lazio, din turul optimilor de finală ale UEFA Champions League.

„Am făcut tot ce era posibil să pierdem acest meci. A fost o partidă pe care am avut-o în mână și căreia i-am dat drumul. Am simțit că de la un punct nu am mai crezut în noi. Nu știu de ce s-a întâmplat asta. Au fost prea multe greșeli individuale, nu înțeleg de ce ajungem aici”, a declarat Tuchel după meci.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma Vezi toate știrile
Citește și