Închide meniul

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4! „Nu am mai văzut aşa ceva!” Decizia radicală luată după meci

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2024, 8:53

Reclamă
Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4! „Nu am mai văzut aşa ceva! Decizia radicală luată după meci

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK - Olympiacos 1-4

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă

Răzvan Lucescu a fost uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4, meci în urma căruia echipa fostului selecţioner a pierdut primul loc în Grecia în faţa celeilalte rivale, AEK Atena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu nu şi-a putut explica faza golului 2 încasat de gazde, una la care jucătorii au stat de vorbă între ei şi i-au permis lui Podence să înscrie cu un şut superb. La final, Lucescu nu a mai ţinut obişnuitul discurs din vestiar.

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4

„Nu mă deranjează. Aşa e fotbalul şi meciurile sunt diferite. Fiecare are istoria lui. Avem un program foarte greu în aceste 10 zile. Nu ne-a fost frică să construim, dar nu ne-am apărat bine. Nu am făcut un pressing intens, mai ales în primele 30 de minute. Am cedat posesia adversarilor.

Ce s-a întâmplat la al doilea gol primit, nu mi-aduc aminte ultima oară când am văzut asta. Am stat cu spatele la minge şi am vorbit ceva, lăsând adversarului şansa să execute faza fixă şi să înscrie.

Olympiacos a marcat patru goluri foarte uşoare. La primele două, am arătat ca nişte începători. Singurul lucru pozitiv din acest meci este că am avut ocazii de a marca.

Reclamă

Nu am vorbit cu jucătorii mei după meci, de obicei vorbesc cu ei să le spun ce gândesc, dar azi nu le-am spus nimic. Voi vorbi cu ei luni despre meciurile care urmează”, a spus Lucescu, în cadrul conferinţei de presă.

PAOK – Olympiacos 1-4

PAOK Salonic, echipa condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 1-4, în faţa formaţiei Olympiacos Pireu, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.

lympiacos a condus cu 1-0, prin reuşita lui Fran Navarro, din minutul 29, însă gazdele au reuşit să egaleze în minutul 39, când a înscris Kiril Despodov. Oaspeţii au controlat însă startul reprizei secunde şi au înscris în minutul 54, prin Daniel Podence, iar în finalul meciului au mai trimis de două ori balonul în poartă, prin Ayoub El Kaabi, jucător intrat pe teren în minutul 76. El Kaabi a marcat în minutele 83 şi 90, ducând scorul la 4-1 pentru Olympiacos care este pe locul 4 în campionat, cu 47 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

PAOK e pe locul secund, cu 51 de puncte, toto atâtea cate are şi Panathinaikos, echipa de pe locul 3.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și