Închide meniul

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4! „Nu am mai văzut aşa ceva!” Decizia radicală luată după meci

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2024, 8:53

Reclamă
Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4! „Nu am mai văzut aşa ceva! Decizia radicală luată după meci

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK - Olympiacos 1-4

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă

Răzvan Lucescu a fost uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4, meci în urma căruia echipa fostului selecţioner a pierdut primul loc în Grecia în faţa celeilalte rivale, AEK Atena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu nu şi-a putut explica faza golului 2 încasat de gazde, una la care jucătorii au stat de vorbă între ei şi i-au permis lui Podence să înscrie cu un şut superb. La final, Lucescu nu a mai ţinut obişnuitul discurs din vestiar.

Răzvan Lucescu, uluit după umilinţa PAOK – Olympiacos 1-4

„Nu mă deranjează. Aşa e fotbalul şi meciurile sunt diferite. Fiecare are istoria lui. Avem un program foarte greu în aceste 10 zile. Nu ne-a fost frică să construim, dar nu ne-am apărat bine. Nu am făcut un pressing intens, mai ales în primele 30 de minute. Am cedat posesia adversarilor.

Ce s-a întâmplat la al doilea gol primit, nu mi-aduc aminte ultima oară când am văzut asta. Am stat cu spatele la minge şi am vorbit ceva, lăsând adversarului şansa să execute faza fixă şi să înscrie.

Olympiacos a marcat patru goluri foarte uşoare. La primele două, am arătat ca nişte începători. Singurul lucru pozitiv din acest meci este că am avut ocazii de a marca.

Reclamă

Nu am vorbit cu jucătorii mei după meci, de obicei vorbesc cu ei să le spun ce gândesc, dar azi nu le-am spus nimic. Voi vorbi cu ei luni despre meciurile care urmează”, a spus Lucescu, în cadrul conferinţei de presă.

PAOK – Olympiacos 1-4

PAOK Salonic, echipa condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 1-4, în faţa formaţiei Olympiacos Pireu, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.

lympiacos a condus cu 1-0, prin reuşita lui Fran Navarro, din minutul 29, însă gazdele au reuşit să egaleze în minutul 39, când a înscris Kiril Despodov. Oaspeţii au controlat însă startul reprizei secunde şi au înscris în minutul 54, prin Daniel Podence, iar în finalul meciului au mai trimis de două ori balonul în poartă, prin Ayoub El Kaabi, jucător intrat pe teren în minutul 76. El Kaabi a marcat în minutele 83 şi 90, ducând scorul la 4-1 pentru Olympiacos care este pe locul 4 în campionat, cu 47 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

PAOK e pe locul secund, cu 51 de puncte, toto atâtea cate are şi Panathinaikos, echipa de pe locul 3.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și