Închide meniul

Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 23:09

Reclamă
Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia

Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia. Echipa antrenată de Lucescu Junior a pierdut la scor

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu. PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos şi primul loc în Grecia. Echipa antrenată de Lucescu Junior a pierdut la scor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Grecia, după înfrângerea din derby-ul cu rivala de la Olympiacos, scor 1-4.

Seară de coşmar pentru Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, echipa condusă de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 1-4, în faţa formaţiei Olympiacos Pireu, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.

Olympiacos a condus cu 1-0, prin reuşita lui Fran Navarro, din minutul 29, însă gazdele au reuşit să egaleze în minutul 39, când a înscris Kiril Despodov.  Oaspeţii au controlat însă startul reprizei secunde şi au înscris în minutul 54, prin Daniel Podence, iar în finalul meciului au mai trimis de două ori balonul în poartă, prin Ayoub El Kaabi, jucător intrat pe teren în minutul 76. El Kaabi a marcat în minutele 83 şi 90, ducând scorul la 4-1 pentru Olympiacos care este pe locul 4 în campionat, cu 47 de puncte.

PAOK e pe locul secund, cu 51 de puncte, toto atâtea cate are şi Panathinaikos, echipa de pe locul 3.

Reclamă

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după ce a semnat contractul uriaş, de 6 milioane de euro!

Aflat în plină luptă pentru titlu în Grecia, Răzvan Lucescu şi-a prelungit înţelegerea cu PAOK. Iată prima reacţie a lui Răzvan Lucescu după ce a semnat contractul uriaş.

Răzvan Lucescu i-a mulţumit patronului lui PAOK, Ivan Savvidis. PAOK e lider în campionatul Greciei. Răzvan Lucescu a câştigat şi în trecut titlul în Grecia. Totodată, are alte două Cupe ale Greciei în palmares, cucerite tot cu PAOK.

Sunt aici! Suntem aici! Sunt foarte fericit. A fost o alegere de sentimente, emoții, viață, dacă vreți…

Reclamă 4 / 0/3

A fost o alegere datorită legăturii puternice care s-a creat între mine și PAOK, cu oamenii lui PAOK, cu domnul Savvidis (n.r. patronul lui PAOK) și cu mine. Sunt foarte mândru de toate acestea.

Vreau doar să spun tuturor că voi oferi, așa cum mi-am dat până acum tot sufletul, toată disponibilitatea mea în această meserie pentru a vă face mândri și fericiți. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri care ne sunt incredibil de aproape și ne dau energie și putere.

Vreau să-i mulțumesc domnului Savvidis pentru toate sezoanele în care am fost împreună, pentru felul în care a reușit să mă facă un antrenor mai bun. Va multumesc tuturor! Știți că nu-mi plac prea mult astea.

Toate aceste mișcări înaintea unui joc important. Pentru mine cel mai important lucru este următorul meci. Următorul meci (n.r. cu AEK Atena) este duminică, peste două zile. Să ne concentrăm și să mergem acolo cu toată energia noastră. Mulțumesc!”, a declarat Răzvan Lucescu după ce a semnat prelungirea contractului cu PAOK, potrivit sport24.gr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și