Închide meniul

Alin Badea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea scrimei

Alex Ioniță Publicat: 21 februarie 2024, 10:20

Reclamă
Alin Badea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea scrimei

Alin Badea va fi invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

Alin Badea / Facebook

Alin Badea a fost  invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30, la AS.ro LIVE. Sportivul va veni cu povești de senzație din lumea scrimei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, scrimerul este legitimat la CSA Steaua. De-a lungul timpului a obținut mai multe medalii importante, atât la campionatele mondiale, cât și la competițiile europene.

Alin Badea a fost invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

A început să practice scrima la vârsta de 10 ani, iar primul său club a fost CSȘ Slobozia. A fost motivat să devină scrimer atunci când Mihai Covaliu a prezentat acest sport la școala primară la care acesta învăța.

La începutul carierei, din cauza lipsei de bani, acesta era nevoit să poarte încălțămite lipită cu leucoplast, atunci când concura.

Alin Badea a câștigat medalii de argint la Campionatul Mondial pe echipe de la Budapesta (2013) și la Jocurile Europene pe echipe de la Baku (2015). De asemenea, a contribuit la cucerirea medaliilor de bronz de la Campionatul Mondial pe echipe de la Rio de Janeiro (2016) și de la Campionatul European pe echipe de la Toruri (2016).

Reclamă

În anul 2018 a produs o surpriză în campionatul național de sabie. Sportivul de la CSA Steaua a reușit să câștige competiția, după ce l-a învins pe Iulian Teodosiu, de la CS Dinamo, cu scorul de 15-14.

Performanța acestuia a fost una de senzație, având în vedere că înainte de această competiție a avut o pauză de 5 ani de la scrimă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și