Închide meniul

Alin Badea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea scrimei

Alex Ioniță Publicat: 21 februarie 2024, 10:20

Reclamă
Alin Badea a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea scrimei

Alin Badea va fi invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

Alin Badea / Facebook

Alin Badea a fost  invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30, la AS.ro LIVE. Sportivul va veni cu povești de senzație din lumea scrimei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 36 de ani, scrimerul este legitimat la CSA Steaua. De-a lungul timpului a obținut mai multe medalii importante, atât la campionatele mondiale, cât și la competițiile europene.

Alin Badea a fost invitatul lui Dan Pavel de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

A început să practice scrima la vârsta de 10 ani, iar primul său club a fost CSȘ Slobozia. A fost motivat să devină scrimer atunci când Mihai Covaliu a prezentat acest sport la școala primară la care acesta învăța.

La începutul carierei, din cauza lipsei de bani, acesta era nevoit să poarte încălțămite lipită cu leucoplast, atunci când concura.

Alin Badea a câștigat medalii de argint la Campionatul Mondial pe echipe de la Budapesta (2013) și la Jocurile Europene pe echipe de la Baku (2015). De asemenea, a contribuit la cucerirea medaliilor de bronz de la Campionatul Mondial pe echipe de la Rio de Janeiro (2016) și de la Campionatul European pe echipe de la Toruri (2016).

Reclamă

În anul 2018 a produs o surpriză în campionatul național de sabie. Sportivul de la CSA Steaua a reușit să câștige competiția, după ce l-a învins pe Iulian Teodosiu, de la CS Dinamo, cu scorul de 15-14.

Performanța acestuia a fost una de senzație, având în vedere că înainte de această competiție a avut o pauză de 5 ani de la scrimă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 3-3. Meci dramatic la Cluj! „Câinii”, egalați în prelungiri 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și