Închide meniul

„Ne-au dezamăgit!” Mihai Covaliu, reacţie tranşantă după parcursul României de la Mondial! Ce a spus despre Cristina Neagu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 20:11

„Ne-au dezamăgit! Mihai Covaliu, reacţie tranşantă după parcursul României de la Mondial! Ce a spus despre Cristina Neagu

Mihai Covaliu, reacţie tranşantă după parcursul României de la Mondial! Ce a spus despre Cristina Neagu

Jucătoarele României şi Florentin Pera, în timpul unui meci al României de la Campionatul Mondial/ Profimedia

Mihai Covaliu a oferit o reacţie tranşantă, după parcursul României de la Campionatul Mondial. Preşedintele COSR s-a declarat dezamăgit de rezultatele obţinute de „tricolore”, mărturisind că se aştepta la o clasare mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial, în ciuda victoriei cu Polonia din ultima etapă a grupelor. „Tricolorele” vor încheia Mondialul pe locul 12.

Mihai Covaliu, reacţie tranşantă după parcursul României de la Mondial

Mihai Covaliu a mai declarat că trebuie să se înceapă un nou proiect la naţionala feminină de handbal, după rezultatul obţinut la Mondialul din acest final de an. Preşedintele COSR a mai declarat că, după ratarea prezenţei la Olimpiada de anul viitor, „tricolorele” trebuie să lupte pentru prezenţa la JO din 2028.

De asemenea, în privinţa Cristinei Beagu, Covaliu a transmis un mesaj clar. Acesta vrea ca interul-stânga să se răzgândescă şi să nu se retragă de la echipa naţională, dat fiind rezultatul înregistrat la Mondialul din Danemarca, Suedia şi Norvegia.

„Din păcate, handbalul pot să spun că ne-a dezamăgit. Ne aşteptam la mult mai mult. Trebuie analizat ce a fost bine, ce n-a fost bine. Să se înceapă un nou proiect, o nouă construcţie a echipei naţionale. Echipa feminină de handbal a României să reuşească pentru JO de la Los Angeles să obţină calificare.

Reclamă

Eu cred că nu se va retrage Cristina Neagu pentru că nu poate să se retragă un sportiv de talia Cristinei Neagu după un asemenea rezultat, la un asemenea Campionat Mondial.

Eu dacă aş fi în locul Cristinei Neagu, mi-aş lua o pauză şi cu siguranţă aş face un urmator Campionat Mondial, la care trebuie să reuşească un rezultat”, a declarat Mihai Covaliu.

Eliza Buceschi, mesaj emoţionant după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului

Eliza Buceschi a transmis un mesaj emoţionant, după ce România a ratat calificarea în sferturile Mondialului, cât şi calificarea la turneul preolimpic din vară. Handbalista a mărturisit „tricolorele” sunt extrem de afectat de acest rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după meciul cu Polonia, Eliza Buceschi a transmis un scurt mesaj. Handbalista de la Rapid a declarat că turneul final le-a trecut pe „tricolore” prin toate stările. Aceasta susţine că rezultatul va „lăsa urme” pentru fiecare jucătoare.

Buceschi le-a mai mulţumit tuturor celor care au susţinut echipa naţională, declarându-se mândră de faptul că este româncă.

„Am râs, am plâns, am sperat, am căzut, ne-am ridicat și am continuat. Ne-am dorit mult, însă din păcate nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul și asta va lăsa urme pentru fiecare dintre noi.

La finalul acestui Campionat Mondial vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au încurajat de aici sau de acasă. Mândru că sunt român!”, a transmis Eliza Buceschi, pe contul ei de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și