Închide meniul

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo! Lovitură de proporţii pregătită de „câinii roşii”

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 12:47

Reclamă
Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo! Lovitură de proporţii pregătită de „câinii roşii

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo

Gabriel Tamaş, într-o conferinţă de presă - Antena Sport

Gabriel Tamaş este aşteptat să semneze cu Dinamo! La câteva luni după ce şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist, fostul fundaş se află în negocieri pentru a deveni noul director sportiv din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Glăvan a lăsat postul liber, iar Tamaş este primul pe listă. iamsport.ro susţine că discuţiile dintre cele două părţi sunt avansate, mai ales că Tamaş a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri.

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo

Un alt motiv pentru care Dinamo poate spera la această lovitură de imagine este relaţia excelentă pe care Gabi Tamaş o are cu administratorul special din Ştefan cel Mare, Andrei Nicolescu.

”Nu vreau să comentez acest subiect. Am o relație foarte strânsă de prietenie cu Andrei Nicolescu și nu știu ce va fi în viitor”, a spus Gabi Tamaș, pentru sursa citată.

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă de amatori

Pe de altă parte, Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă, la finalul lui 2023, după ce a renunţat la fotbalul profesionist. El va evolua la trupa old boys Atletico Floreasca, care evoluează în zona Ilfov, având meciuri ce dureză 80 de minute.

Reclamă

Dinu Todoran este cel care a anunţat că fostul fundaş, ajuns la 40 de ani, a semnat cu echipa din Floreasca, acolo unde mai evoluează şi Daniel Chiriţă sau Toni Petrea, fostul antrenor de la FCSB.

„Noi jucăm în seria din Nord, mai e și cea din Sud. Ultimul transfer este Gabi Tamaș, care a împlinit 40 de ani. Condiția e să ai peste 40 de ani.

Sunt coleg cu Toni Petrea, Daniel Chiriță. Ne aducem aminte de tinerețe. Jucăm două reprize de 40 de minute, pe teren mare. La început a fost greu, parcă lua barca apă.”, a spus Dinu Todoran, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017. A câştigat un titlu, o Cupă a României şi după Cupe ale Ligii.

Tamaş are trei trofee şi în tricoul lui Dinamo. A câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005). A mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și