Închide meniul

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă! E coleg cu un fost antrenor de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 10 decembrie 2023, 18:00

Reclamă
Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă! E coleg cu un fost antrenor de la FCSB

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă

Gabriel Tamaş, în tricoul Petrolului - Hepta

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă, după ce a renunţat la fotbalul profesionist. El va evolua la trupa old boys Atletico Floreasca, care evoluează în zona Ilfov, având meciuri ce dureză 80 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran este cel care a anunţat că fostul fundaş, ajuns la 40 de ani, a semnat cu echipa din Floreasca, acolo unde mai evoluează şi Daniel Chiriţă sau Toni Petrea, fostul antrenor de la FCSB.

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă

”Suntem pe locul 3, la 4 puncte de primul loc și la unul de locul care ne duce în semifinală. Noi jucăm în seria din Nord, mai e și cea din Sud. Ultimul transfer este Gabi Tamaș, care a împlinit 40 de ani. Condiția e să ai peste 40 de ani.

Sunt coleg cu Toni Petrea, Daniel Chiriță. Ne aducem aminte de tinerețe. Jucăm două reprize de 40 de minute, pe teren mare. La început a fost greu, parcă lua barca apă.”, a spus Dinu Todoran, citat de gsp.ro.

Gabi Tamaş s-a retras din fotbal, la 39 de ani

Decizia lui Tamaş a venit la o lună şi jumătate de la retragerea din fotbalul de profesionist, unde evoluat ultima oară pentru Concordia Chiajna, în Liga a doua.

Reclamă

Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul şi a surprins în momentul în care a semnat cu Concordia. Jucătorul care are 67 de prezenţe în tricoul naţionalei României a rămas la echipa din Chiajna chiar şi după ce s-a ratat promovarea.

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017. A câştigat un titlu, o Cupă a României şi după Cupe ale Ligii.

Tamaş are trei trofee şi în tricoul lui Dinamo. A câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005). A mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş, în momentul retragerii: „E o zi tristă”

„Pentru mine azi e o zi cam tristă. Vă daţi seama, când eşti în fotbal o viaţă întreagă este foarte dificil să te desparţi de ce iubeşti cel mai mult. În viaţa oricărui sportiv vine şi despărţirea. Ca şi jucător, nu ca şi om. Voi continua să stau lângă fotbal, să ajut fotbalul cum pot.

În primul rând, aş vrea să îi mulţumesc tatălui meu, care m-a dus la fotbal când eram mic. Uite că am ajuns să joc până la aproape 40 de ani. Cu toate că mă simt foarte bine, am decis că psihic nu mai pot. Fizic aş putea să mai joc 5-6 ani. Dar eu fiind un rebel, sunt şi un băiat emotiv şi pun totul la suflet. Când ajungi la o vârstă şi într-o perioadă a vieţii te duci acasă şi te gândeşti ce nu ai făcut bine, datorită fotbalului… atunci e greu să mai continui

Vreau să îi mulţumesc şi mamei mele şi soţiei, că a înghiţit foarte multe. Nimeni nu e perfect. La câte prostioare am făcut. Îi spun şi fiicei mele să se mândrească cu tatăl ei… nu ştiu dacă în viitor va mai fi un jucător care să bifeze atâtea echipe„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și