Închide meniul

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo! Lovitură de proporţii pregătită de „câinii roşii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 12:47

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo! Lovitură de proporţii pregătită de „câinii roşii

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo

Gabriel Tamaş, într-o conferinţă de presă - Antena Sport

Gabriel Tamaş este aşteptat să semneze cu Dinamo! La câteva luni după ce şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist, fostul fundaş se află în negocieri pentru a deveni noul director sportiv din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Glăvan a lăsat postul liber, iar Tamaş este primul pe listă. iamsport.ro susţine că discuţiile dintre cele două părţi sunt avansate, mai ales că Tamaş a evoluat pentru Dinamo în trei rânduri.

Gabriel Tamaş, aşteptat să semneze cu Dinamo

Un alt motiv pentru care Dinamo poate spera la această lovitură de imagine este relaţia excelentă pe care Gabi Tamaş o are cu administratorul special din Ştefan cel Mare, Andrei Nicolescu.

”Nu vreau să comentez acest subiect. Am o relație foarte strânsă de prietenie cu Andrei Nicolescu și nu știu ce va fi în viitor”, a spus Gabi Tamaș, pentru sursa citată.

Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă de amatori

Pe de altă parte, Gabriel Tamaş a semnat cu noua echipă, la finalul lui 2023, după ce a renunţat la fotbalul profesionist. El va evolua la trupa old boys Atletico Floreasca, care evoluează în zona Ilfov, având meciuri ce dureză 80 de minute.

Reclamă

Dinu Todoran este cel care a anunţat că fostul fundaş, ajuns la 40 de ani, a semnat cu echipa din Floreasca, acolo unde mai evoluează şi Daniel Chiriţă sau Toni Petrea, fostul antrenor de la FCSB.

„Noi jucăm în seria din Nord, mai e și cea din Sud. Ultimul transfer este Gabi Tamaș, care a împlinit 40 de ani. Condiția e să ai peste 40 de ani.

Sunt coleg cu Toni Petrea, Daniel Chiriță. Ne aducem aminte de tinerețe. Jucăm două reprize de 40 de minute, pe teren mare. La început a fost greu, parcă lua barca apă.”, a spus Dinu Todoran, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş a evoluat la FCSB în două perioade, ianuarie – august 2015, şi februarie 2016 – iulie 2017. A câştigat un titlu, o Cupă a României şi după Cupe ale Ligii.

Tamaş are trei trofee şi în tricoul lui Dinamo. A câştigat două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă (2005). A mai jucat pentru FC Braşov, Rapid, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, WBA, CFR Cluj, Docaster, Watford, Cardiff, Hapoel Haifa, Astra, U Cluj, FC Voluntari şi Petrolul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și