Închide meniul

„Miracolul de la Dubai” Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale: „Revenire ca în filme”

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 16:30

Reclamă
„Miracolul de la Dubai Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale: „Revenire ca în filme

"Miracolul de la Dubai" Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale: "Revenire ca în filme"

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Marketa Vondrousova / Profimedia

Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinalele turneului WTA 1000 de la Dubai. Românca a învins-o pe Marketa Vondrousova, campioana din 2023 de la Wimbledon, după o revenire de excepţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a reuşit să revină. A salvat 6 mingi de meci şi s-a impus cu 1-6, 7-6, 6-2, după 2 ore şi 41 de minute de joc.

Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale

Revenirea fabuloasă a Soranei a uimit pe toată lumea. „Miracolul de la Dubai” au titrat cei de la wta.com, după ce românca a obţinut calificarea în semifinale, în timp ce francezii de la welovetennis.fr consideră că succesul lui Cîrstea este „revenirea anului” în tenisul feminin.

Şi spaniolii de la puntodebreak.com au fost impresionaţi de performanţa uluitoare a româncei: „Revenire ca în filme” a fost titlul ibericilor.

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai, ea fiind cea mai în vârstă jucătoare care ajunge în semifinalele competiţiei, la 33 de ani şi 321 de zile. Ea a depăşit-o pe deţinătoarea recordului, Venus Williams, care reuşea acest lucru în 2014, la 33 de ani şi 248 de zile.

Reclamă

Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrousova

Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrousova a fost pe măsura victoriei uriaşe, care a propulsat-o în semifinalele turneului WTA 1000.

Sorana Cîrstea a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a reuşit revenirea carierei: a salvat 6 mingi de meci şi a întors soarta partidei, cu 2-6, 7-6, 6-2, după două ore şi 41 de minute.

„Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea. Nici nu mă gândeam că mai pot câștiga, am vrut doar să lungesc punctele și nimic mai mult. Mi-am spus să rezist cât mai bine, să nu mă las. Dar cumva s-a legat, am reușit această victorie, dar vă spun sincer că nu știu cum.

Reclamă 4 / 0/3

Iubesc să joc tenis, am acea adrenalină de care e nevoie pentru un nivel înalt. Muncesc zi de zi pentru a rămâne la un nivel ridicat și pentru a-i mulțumi pe fanii din tribune”, a spus Sorana Cîrstea, citată de eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și