Închide meniul

„Miracolul de la Dubai” Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale: „Revenire ca în filme”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 16:30

„Miracolul de la Dubai Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale: „Revenire ca în filme

"Miracolul de la Dubai" Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale: "Revenire ca în filme"

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Marketa Vondrousova / Profimedia

Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinalele turneului WTA 1000 de la Dubai. Românca a învins-o pe Marketa Vondrousova, campioana din 2023 de la Wimbledon, după o revenire de excepţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrstea a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a reuşit să revină. A salvat 6 mingi de meci şi s-a impus cu 1-6, 7-6, 6-2, după 2 ore şi 41 de minute de joc.

Sorana Cîrstea a uimit presa internaţională, după calificarea în semifinale

Revenirea fabuloasă a Soranei a uimit pe toată lumea. „Miracolul de la Dubai” au titrat cei de la wta.com, după ce românca a obţinut calificarea în semifinale, în timp ce francezii de la welovetennis.fr consideră că succesul lui Cîrstea este „revenirea anului” în tenisul feminin.

Şi spaniolii de la puntodebreak.com au fost impresionaţi de performanţa uluitoare a româncei: „Revenire ca în filme” a fost titlul ibericilor.

Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai, ea fiind cea mai în vârstă jucătoare care ajunge în semifinalele competiţiei, la 33 de ani şi 321 de zile. Ea a depăşit-o pe deţinătoarea recordului, Venus Williams, care reuşea acest lucru în 2014, la 33 de ani şi 248 de zile.

Reclamă

Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrousova

Reacţia Soranei Cîrstea, după revenirea uluitoare de la Dubai, de la 2-6, 1-5 cu Marketa Vondrousova a fost pe măsura victoriei uriaşe, care a propulsat-o în semifinalele turneului WTA 1000.

Sorana Cîrstea a fost condusă cu 2-6, 1-5, dar a reuşit revenirea carierei: a salvat 6 mingi de meci şi a întors soarta partidei, cu 2-6, 7-6, 6-2, după două ore şi 41 de minute.

„Cred că e cea mai mare revenire din cariera mea. Nici nu mă gândeam că mai pot câștiga, am vrut doar să lungesc punctele și nimic mai mult. Mi-am spus să rezist cât mai bine, să nu mă las. Dar cumva s-a legat, am reușit această victorie, dar vă spun sincer că nu știu cum.

Reclamă 4 / 0/3

Iubesc să joc tenis, am acea adrenalină de care e nevoie pentru un nivel înalt. Muncesc zi de zi pentru a rămâne la un nivel ridicat și pentru a-i mulțumi pe fanii din tribune”, a spus Sorana Cîrstea, citată de eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și