Închide meniul

Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1: „Dacă meritau să joace în Champions League, de ce a luat 10-0?”

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 12:19

Reclamă
Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1: „Dacă meritau să joace în Champions League, de ce a luat 10-0?

Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Târnovanu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a fost distrus de un rival din Liga 1. Cristi Balaj a oferit o replică dură, după ce patronul de la FCSB a transmis că echipa sa va face senzaţie în Champions League, în sezoanele viitoare. Balaj a amintit de cele zece goluri încasate de roş-albaştrii, de la Silkeborg, în urmă cu un sezon, în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a ieşit la atac, şi a răspuns acuzaţiilor conform cărora CFR Cluj ar fi fost favorizată de arbitrii. Preşedintele clujenilor a transmis că adevărata valoarea a clujenilor s-a văzut în parcursul echipei, din ultimii ani, în Europa.

Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1

Cristi Balaj a mai transmis că CFR Cluj a adus foarte multe puncte pentru fotbalul românesc, prin rezultatele obţinute în Europa. Acesta a mai transmis că formaţia din Gruia a dominat Liga 1, prin faptul că a câştigat cinci titluri, în ultimele şase sezoane.

Balaj l-a atacat şi pe Gigi Becali şi a amintit de umilinţa trăită de patronul roş-albaştrilor, atunci când echipa sa a încasat nu mai puţin de zece goluri, de la Silkeborg, în două meciuri. Fostul arbitru a mai transmis că atunci când Dan Petrescu o antrena pe CFR Cluj, el răspundea atacurilor, însă în lipsa „Bursucului”, a decis să facă el asta.

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câștigat campionatul datorită arbitrajelor. Și dacă a fost așa, să spunem că au fost greșeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene și acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte și a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Reclamă

Dacă celelalte echipe ar fi adus jumătate din cât a adus CFR ca număr de puncte în acest moment ne-am fi situat diferit față de poziția pe care o ocupăm. Din păcate avem nevoie de a disputa mai multe meciuri pentru a ajunge în grupele competiților europene.

Cristi Balaj: „Ne-am plictisit!”

În ultimii șase ani CFR a luat de cinci ori. Sunt aceeași oameni care vă dezamăgesc prin afirmațiile pe care le fac. Începe același joc, scenarii. Vin și întreb pe cine a oprit în cupele europene să facă mai multe puncte, tot arbitrii?

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiției în care se află și nu putem decât să ne bucurăm.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment nu este Dan Petrescu și sunt aceleași idei, nemulțumiri și probleme. Cine sunt inițiatorii, dar greșeli există pentru că și noi ne-am plâns. Țintă este fiecare echipă care are șanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și