Închide meniul

Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1: „Dacă meritau să joace în Champions League, de ce a luat 10-0?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 12:19

Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1: „Dacă meritau să joace în Champions League, de ce a luat 10-0?

Gigi Becali a luat decizia finală în cazul lui Târnovanu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a fost distrus de un rival din Liga 1. Cristi Balaj a oferit o replică dură, după ce patronul de la FCSB a transmis că echipa sa va face senzaţie în Champions League, în sezoanele viitoare. Balaj a amintit de cele zece goluri încasate de roş-albaştrii, de la Silkeborg, în urmă cu un sezon, în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a ieşit la atac, şi a răspuns acuzaţiilor conform cărora CFR Cluj ar fi fost favorizată de arbitrii. Preşedintele clujenilor a transmis că adevărata valoarea a clujenilor s-a văzut în parcursul echipei, din ultimii ani, în Europa.

Gigi Becali, distrus de un rival din Liga 1

Cristi Balaj a mai transmis că CFR Cluj a adus foarte multe puncte pentru fotbalul românesc, prin rezultatele obţinute în Europa. Acesta a mai transmis că formaţia din Gruia a dominat Liga 1, prin faptul că a câştigat cinci titluri, în ultimele şase sezoane.

Balaj l-a atacat şi pe Gigi Becali şi a amintit de umilinţa trăită de patronul roş-albaştrilor, atunci când echipa sa a încasat nu mai puţin de zece goluri, de la Silkeborg, în două meciuri. Fostul arbitru a mai transmis că atunci când Dan Petrescu o antrena pe CFR Cluj, el răspundea atacurilor, însă în lipsa „Bursucului”, a decis să facă el asta.

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câștigat campionatul datorită arbitrajelor. Și dacă a fost așa, să spunem că au fost greșeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene și acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte și a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Reclamă

Dacă celelalte echipe ar fi adus jumătate din cât a adus CFR ca număr de puncte în acest moment ne-am fi situat diferit față de poziția pe care o ocupăm. Din păcate avem nevoie de a disputa mai multe meciuri pentru a ajunge în grupele competiților europene.

Cristi Balaj: „Ne-am plictisit!”

În ultimii șase ani CFR a luat de cinci ori. Sunt aceeași oameni care vă dezamăgesc prin afirmațiile pe care le fac. Începe același joc, scenarii. Vin și întreb pe cine a oprit în cupele europene să facă mai multe puncte, tot arbitrii?

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiției în care se află și nu putem decât să ne bucurăm.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment nu este Dan Petrescu și sunt aceleași idei, nemulțumiri și probleme. Cine sunt inițiatorii, dar greșeli există pentru că și noi ne-am plâns. Țintă este fiecare echipă care are șanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și