Închide meniul

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani! Elias Charalambous, în alertă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 20:07

Reclamă
Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani! Elias Charalambous, în alertă

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Hepta

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani. Este vorba de sud-africanul Siyabonga Ngezana, care este incert pentru partida cu „lanterna roşie” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alarmă la FCSB cu două zile înaintea partidei cu Botoşani. Siyabonga Ngezana nu s-a antrenat deloc şi este incert pentru meciul de duminică seară.

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani

Conform fanatik.ro, Ngezana a suferit o contuzie la picior, iar staff-ul celor de la FCSB va decide sâmbătă dacă fundaşul sud-african va fi inclus pe foaia de joc. Dacă Ngezana nu va putea juca, atunci Dawa va face pereche în apărare cu Ovidiu Popescu.

Chiar şi Mihai Stoica a avertizat că Ngezana are probleme medicale înaintea partidei cu Botoşani.

„Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa. Azi a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî. Astăzi (n.r. ieri) a ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios.

Reclamă

Dawa abia mâine se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Camerun”, spunea, joi, Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre partida cu echipa patronată de Valeriu Iftime. Duelul dintre FCSB și FC Botoșani este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20:00. Duelul din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Managerul general al roș-albaștrilor a spus că fanii nu ar trebui să se aștepte la un meci ușor, chiar dacă moldovenii se află pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus că FC Botoșani este o echipă diferită, de cât Bogdan Andone a venit pe banca tehnică a formației, care le poate pune probleme jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous.

Totodată, „MM” le-a transmis un mesaj suporterilor și a menționat faptul că actualul lider din Liga 1 va avea nevoie de susținerea fanilor, la această partidă.

„Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat pe rețelele de socializare.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și