Închide meniul

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani: „Nu e echipă slabă! Trebuie mobilizare generală”

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 18:20

Reclamă
Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani: Nu e echipă slabă! Trebuie mobilizare generală”

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB - FC Botoșani

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre partida cu echipa patronată de Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și FC Botoșani este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20:00. Duelul din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani

Managerul general al roș-albaștrilor a spus că fanii nu ar trebui să se aștepte la un meci ușor, chiar dacă moldovenii se află pe ultimul loc în Liga 1.

Mihai Stoica a spus că FC Botoșani este o echipă diferită, de cât Bogdan Andone a venit pe banca tehnică a formației, care le poate pune probleme jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous.

Totodată, „MM” le-a transmis un mesaj suporterilor și a menționat faptul că actualul lider din Liga 1 va avea nevoie de susținerea fanilor, la această partidă.

Reclamă

„Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat pe rețelele de socializare.

Mihai Stoica a anunţat „aroganţa supremă” pentru rivalii de la Rapid

Mihai Stoica a anunţat „aroganţa supremă” pentru rivalii de la Rapid. Oficialul de la FCSB a spus că dacă ar fi sigur că FCSB va câştiga titlul în ultima etapă în Giuleşti, atunci ar alege această variantă decât una în care poate deveni campioană cu câteva etape înainte de final.

În situaţia în care FCSB termină pe primul loc, iar Rapid va ocupa locul 2 la finalul sezonului regular, atunci cele două rivale se vor întâlni în ultima etapă a playoff-ul în Giuleşti.

„Mi-aş dori. Dacă ar ieşi bine pentru noi, mi-aş dori. Dacă noi terminăm pe locul 1 şi Rapid termină pe locul 2, ultimul meci e pe Giuleşti. Locul 2 cu locul 1. Aşa e ţintarul.

Dacă aş şti că se termină meciul cu un rezulatul care ne face campioni, normal că mi-aş dori. Mai mult decât mi-aş dori să se termine campionatul cu câteva etape. Ar fi ceva foarte frumos”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și