Închide meniul

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani! Elias Charalambous, în alertă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 20:07

Reclamă
Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani! Elias Charalambous, în alertă

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Hepta

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani. Este vorba de sud-africanul Siyabonga Ngezana, care este incert pentru partida cu „lanterna roşie” din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alarmă la FCSB cu două zile înaintea partidei cu Botoşani. Siyabonga Ngezana nu s-a antrenat deloc şi este incert pentru meciul de duminică seară.

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani

Conform fanatik.ro, Ngezana a suferit o contuzie la picior, iar staff-ul celor de la FCSB va decide sâmbătă dacă fundaşul sud-african va fi inclus pe foaia de joc. Dacă Ngezana nu va putea juca, atunci Dawa va face pereche în apărare cu Ovidiu Popescu.

Chiar şi Mihai Stoica a avertizat că Ngezana are probleme medicale înaintea partidei cu Botoşani.

„Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa. Azi a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî. Astăzi (n.r. ieri) a ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios.

Reclamă

Dawa abia mâine se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Camerun”, spunea, joi, Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre partida cu echipa patronată de Valeriu Iftime. Duelul dintre FCSB și FC Botoșani este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20:00. Duelul din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Managerul general al roș-albaștrilor a spus că fanii nu ar trebui să se aștepte la un meci ușor, chiar dacă moldovenii se află pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus că FC Botoșani este o echipă diferită, de cât Bogdan Andone a venit pe banca tehnică a formației, care le poate pune probleme jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous.

Totodată, „MM” le-a transmis un mesaj suporterilor și a menționat faptul că actualul lider din Liga 1 va avea nevoie de susținerea fanilor, la această partidă.

„Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat pe rețelele de socializare.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și