Închide meniul

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Anamaria Prodan a făcut anunțul: „Găsesc o soluție”

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 18:24

Reclamă
Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Anamaria Prodan a făcut anunțul: Găsesc o soluție”

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea

Andrei Vlad / Profimedia

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Potrarul din lotul echipei lui Elias Charalambous vrea să facă un pas important în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Andrei Vlad nu a fost titular în poarta echipei sale, în acest sezon de Liga 1. Chiar dacă era considerat unul dintre cei mai promițători portari români, gafele făcute de acesta i-au „semnat sentința” la FCSB.

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea

Acum, goalkeeper-ul forțează plecarea de la echipa lui Gigi Becali. Chiar impresara Anamaria Prodan a recunoscut că a purtat discuții cu jucătorul roș-albaștrilor și că va găsi o variantă ca el să plece.

„Nu am semnat un contract nou, încă. M-a sunat, vorbim, ţinem legătura… Ştii că el a fost pus în faţa situaţiei de a spune «stop» colaborării de frica familiei Becali. O să vorbesc şi cu Andrei şi o să văd… Eu vorbesc şi acum cu Andrei şi o să încerc să găsesc o soluţie pentru el.

Dacă te uiţi în trecut o să vezi că toţi cei care au fost cu mine au fost pe culmi şi i-am apărat de oricine: nu mi-a păsat că bărbatul meu era antrenor şi că Gigi Becali îmi era prieten… În momentul în care au plecat de lângă mine s-a ales praful… Nu este o chestiune de mândrie, aceasta este o observaţie”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în vara anului 2017, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 400.000 de euro. A jucat 117 meciuri pentru vicecampioană, în care a încasat 114 goluri.

În actualul sezon, Elias Charalambous a contat pe serviciile acestuia doar în 3 partide din Cupa României, în care a încasat 3 goluri.

Andrei Vlad a vrut să plece încă din vara trecută

Portarul îl anunțase pe Gigi Becali că dorește să părăsească lotul echipei chiar înainte de un meci din preliminariile UEFA Conference League, cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul respectiv, patronul a făcut publică dorința lui Andrei Vlad. Totuși, acesta l-a ironizat pe portar și a dat de înțeles că FCSB are nevoie de un portar de rezervă.

„Andrei Vlad a găsit el o echipă, că vrea să plece. Să-l împrumut. Că vrea să apere și el. Păi, bine, tata, du-te, i-am zis.

Rămâne doar cu un portar (n.r. – e ironic, râde), punem un jucător de câmp. N-avem nevoie de un portar de rezerve. Ce, avem nevoie de portar de rezervă? Dacă dai mingea la adversar, cadou, nu mai aperi!”, spunea atunci Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:00 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 1-0. Louis Munteanu, gol din penalty! Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” Vezi toate știrile
Citește și