Închide meniul

Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece! Şi-a găsit echipă! Răspunsul patronului FCSB

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 19:59

Reclamă
Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece! Şi-a găsit echipă! Răspunsul patronului FCSB

Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece. Potrarul legitimat la vicecampioana României nu mai dorește să fie rezerva lui Ștefan Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia goalkeeper-ului vine înainte de debutul celor de la FCSB în cupele europene. Echipa „roș-albastră” se va duela cu CSKA 1948 Sofia în turul al 2-lea al UEFA Conference League. Partida de la Sofia va avea loc miercuri, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece! Latifundiarul i-a răspuns pe un ton ironic

Andrei Vlad i-a spus lui Gigi Becali că vrea să plece! Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că portarul de rezervă al vicecampioanei vrea să părăsească lotul lui Elias Charalambous, sub formă de împrumut. Totuși, Gigi Becali nu dorește să renunțe la Andrei Vlad, deoarece echipa sa ar rămâne fără un portar de rezervă.

„Andrei Vlad a găsit el o echipă, că vrea să plece. Să-l împrumut. Că vrea să apere și el. Păi, bine, tata, du-te, i-am zis.

Rămâne doar cu un portar (n.r. – e ironic, râde), punem un jucător de câmp. N-avem nevoie de un portar de rezerve. Ce, avem nevoie de portar de rezervă? Dacă dai mingea la adversar, cadou, nu mai aperi!”, a spus Gigi Becali, la o conferință de presă.

Reclamă

Portarul cotat la 450,000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a ajuns în lotul actualei vicecampioane în anul 2016, de la Universitatea Craiova. Pentru FCSB a jucat 114 partide și a primit 112 goluri.

Totuși, momentele în care a comis greșeli au costat-o pe echipa lui Gigi Becali în mai multe momente, iar patronul formației a hotărât ca portarul să fie trecut în plan secund.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Damjan Djokovic, suspendat în cupele europene

Damjan Djokovic este, în momentul de față, suspendat în cupele europene. Fotbalistul venit în această vară la FCSB a încasat un cartonaș roșu la ultimul său meci din competițiile europene, împotriva celor de la Young Boys, în perioada în care era legitimat la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Partida a avut loc în luna decembrie a anului 2020, iar, după spusele lui Mihai Stoica, suspendarea acestuia va expira pe data de 31 iulie. Astfel, Elias Charalambous îl va avea la dispoziție pe mijlocașul croat pentru returul de la București, care se va juca fără spectatori.

„Vreau să vă spun ceva extrem de important, habar nu aveam că există aşa ceva. Avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada de exprirare a suspenderăii e 31.07.2023. E ceva fabulos.

La retur ar avea drept de joc. Noi ştiam clar că e suspendat primul meci, dar nu ştiam câte meciuri va sta”, a spus oficialul celor de la FCSB, pentru orangesport.ro.

CSKA 1948 Sofia – FCSB LIVE VIDEO. Gigi Becali: „Dacă o să avem probleme la Sofia, ne lăsăm de fotbal!”

Gigi Becali a anunţat că, în momentul de faţă, FCSB se poate bate cu orice echipă din lume. Becali e sigur că FCSB nu va vaea nicio problemă în turul 2 preliminar al Conference League.

„Nu ne temem de bulgari. Avem echipă prea bună. Noi ne putem bate la ora cu orice echipă din lume. Nu îmi place mie, nu fac pronosticuri. Eu nu cred că o să avem probleme. Dacă avem probleme în primul tur, atunci să ne lăsăm de fotbal. Jucăm în România cu CFR Cluj, cu Dinamo, cu Farul„, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și