Închide meniul

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Anamaria Prodan a făcut anunțul: „Găsesc o soluție”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 18:24

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Anamaria Prodan a făcut anunțul: Găsesc o soluție”

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea

Andrei Vlad / Profimedia

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea. Potrarul din lotul echipei lui Elias Charalambous vrea să facă un pas important în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Andrei Vlad nu a fost titular în poarta echipei sale, în acest sezon de Liga 1. Chiar dacă era considerat unul dintre cei mai promițători portari români, gafele făcute de acesta i-au „semnat sentința” la FCSB.

Andrei Vlad nu mai suportă tratamentul de la FCSB și forțează plecarea

Acum, goalkeeper-ul forțează plecarea de la echipa lui Gigi Becali. Chiar impresara Anamaria Prodan a recunoscut că a purtat discuții cu jucătorul roș-albaștrilor și că va găsi o variantă ca el să plece.

„Nu am semnat un contract nou, încă. M-a sunat, vorbim, ţinem legătura… Ştii că el a fost pus în faţa situaţiei de a spune «stop» colaborării de frica familiei Becali. O să vorbesc şi cu Andrei şi o să văd… Eu vorbesc şi acum cu Andrei şi o să încerc să găsesc o soluţie pentru el.

Dacă te uiţi în trecut o să vezi că toţi cei care au fost cu mine au fost pe culmi şi i-am apărat de oricine: nu mi-a păsat că bărbatul meu era antrenor şi că Gigi Becali îmi era prieten… În momentul în care au plecat de lângă mine s-a ales praful… Nu este o chestiune de mândrie, aceasta este o observaţie”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în vara anului 2017, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 400.000 de euro. A jucat 117 meciuri pentru vicecampioană, în care a încasat 114 goluri.

În actualul sezon, Elias Charalambous a contat pe serviciile acestuia doar în 3 partide din Cupa României, în care a încasat 3 goluri.

Andrei Vlad a vrut să plece încă din vara trecută

Portarul îl anunțase pe Gigi Becali că dorește să părăsească lotul echipei chiar înainte de un meci din preliminariile UEFA Conference League, cu CSKA 1948 Sofia.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul respectiv, patronul a făcut publică dorința lui Andrei Vlad. Totuși, acesta l-a ironizat pe portar și a dat de înțeles că FCSB are nevoie de un portar de rezervă.

„Andrei Vlad a găsit el o echipă, că vrea să plece. Să-l împrumut. Că vrea să apere și el. Păi, bine, tata, du-te, i-am zis.

Rămâne doar cu un portar (n.r. – e ironic, râde), punem un jucător de câmp. N-avem nevoie de un portar de rezerve. Ce, avem nevoie de portar de rezervă? Dacă dai mingea la adversar, cadou, nu mai aperi!”, spunea atunci Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și