Închide meniul

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi! „N-am dormit deloc”. Ce spune de Cristi Săpunaru

Dan Roșu Publicat: 25 februarie 2024, 14:36

Reclamă
Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi! „N-am dormit deloc. Ce spune de Cristi Săpunaru

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

Cristian Săpunaru, în tricoului Rapidului - Profimedia Images

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Liviu Ungurean a vorbit despre momentele tensionate din Copou, atunci când, la finalul meciului cu Poli (1-3) jucătorii au fost goniţi de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Săpunaru s-a dus spre galerie pentru a-şi cere scuze pentru eşec, dar ultraşii au strigat „Ruşine să vă fie!”, moment în care căpitanul de 39 de ani le-a făcut semn jucătorilor să meargă spre vestiare.

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

„Este normal să fim supărați pentru rezultatul de aseară. Să nu uităm că doar împreună suntem puternici și trebuie să susținem Rapidul indiferent de ce se întâmplă.

N-am dormit deloc, doar am ațipit un pic. Asta e viața. Ăsta e fotbalul. Nu vreau să comentez foarte multe. Să iasă ei să vorbească. Noi, galeria, ne-am prezentat ca de obicei, adică impecabil.

Se mai întâmplă și chestii de genul ăsta. Important e că mergem miercuri cu UTA să-i susținem. O să fim în continuare acolo. Nu-mi stă mie bine să vorbesc despre echipă. Ei știu mai bine ce se întâmplă acolo

Reclamă

Nu știu dacă le-a fost rușine. Am fost atât de supărat că nici nu știu ce s-a mai întâmplat la final. Au venit la noi și s-au dus la vestiar. Nu era nimic de discutat”, a spus Bocciu, citat de fanatik.ro.

Cristian Săpunaru, apărat de galerie

Un atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1, a venit chiar din partea unora dintre fanii giuleşteni. Căpitanul le-a pus pe tavă gazdelor golul egalizator şi nu a scăpat de furia suporterilor.

Dacă la finalul meciului, ultraşii i-au gonit pe fotbalişti, Săpunaru nu a scăpat de nemulţumirea celor care au venit cu numeroase mesaje la postarea clubului de pe Facebook a rezultatului final al partidei. Bocciu i-a numit „hateri de pe internet” şi susţine că ultraşii rămân alături de căpitanul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Bineînțeles că rămânem alături de Săpunaru, 100%. Ăștia sunt hateri de pe internet. Nu trebuie să îi băgăm prea mult în seamă”, a mai spus Ungurean.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și