Închide meniul

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi! „N-am dormit deloc”. Ce spune de Cristi Săpunaru

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 februarie 2024, 14:36

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi! „N-am dormit deloc. Ce spune de Cristi Săpunaru

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

Cristian Săpunaru, în tricoului Rapidului - Profimedia Images

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi. Liviu Ungurean a vorbit despre momentele tensionate din Copou, atunci când, la finalul meciului cu Poli (1-3) jucătorii au fost goniţi de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Săpunaru s-a dus spre galerie pentru a-şi cere scuze pentru eşec, dar ultraşii au strigat „Ruşine să vă fie!”, moment în care căpitanul de 39 de ani le-a făcut semn jucătorilor să meargă spre vestiare.

Şeful galeriei Rapidului a rupt tăcerea după scandalul de la Iaşi

„Este normal să fim supărați pentru rezultatul de aseară. Să nu uităm că doar împreună suntem puternici și trebuie să susținem Rapidul indiferent de ce se întâmplă.

N-am dormit deloc, doar am ațipit un pic. Asta e viața. Ăsta e fotbalul. Nu vreau să comentez foarte multe. Să iasă ei să vorbească. Noi, galeria, ne-am prezentat ca de obicei, adică impecabil.

Se mai întâmplă și chestii de genul ăsta. Important e că mergem miercuri cu UTA să-i susținem. O să fim în continuare acolo. Nu-mi stă mie bine să vorbesc despre echipă. Ei știu mai bine ce se întâmplă acolo

Reclamă

Nu știu dacă le-a fost rușine. Am fost atât de supărat că nici nu știu ce s-a mai întâmplat la final. Au venit la noi și s-au dus la vestiar. Nu era nimic de discutat”, a spus Bocciu, citat de fanatik.ro.

Cristian Săpunaru, apărat de galerie

Un atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1, a venit chiar din partea unora dintre fanii giuleşteni. Căpitanul le-a pus pe tavă gazdelor golul egalizator şi nu a scăpat de furia suporterilor.

Dacă la finalul meciului, ultraşii i-au gonit pe fotbalişti, Săpunaru nu a scăpat de nemulţumirea celor care au venit cu numeroase mesaje la postarea clubului de pe Facebook a rezultatului final al partidei. Bocciu i-a numit „hateri de pe internet” şi susţine că ultraşii rămân alături de căpitanul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Bineînțeles că rămânem alături de Săpunaru, 100%. Ăștia sunt hateri de pe internet. Nu trebuie să îi băgăm prea mult în seamă”, a mai spus Ungurean.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și