Închide meniul

Atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1. „Ruşine”

Dan Roșu Publicat: 25 februarie 2024, 8:42

Reclamă
Atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1. „Ruşine

Atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi - Rapid 3-1

Cristian Săpunaru, în timpul unui meci al Rapidului - Profimedia Images

Un atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1, a venit chiar din partea unora dintre fanii giuleşteni. Căpitanul le-a pus pe tavă gazdelor golul egalizator şi nu a scăpat de furia suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă la finalul meciului, ultraşii i-au gonit pe fotbalişti, Săpunaru nu a scăpat de nemulţumirea celor care au venit cu numeroase mesaje la postarea clubului de pe Facebook a rezultatului final al partidei.

Atac nemilos la adresa lui Cristi Săpunaru de unde îl doare cel mai tare, după gafa din meciul Poli Iaşi – Rapid 3-1

„Ar fi timpul ca Bergodi să dea un semnal și să-l schimbe pe Săpunaru așa ca o reacție la gafa anului! Căpitanul este el căpitan, dar Bergodi este antrenorul. Poate se simte căpitanul și se dă singur accidentat”, a scris un rapidist.

„Niciun respect față de omul care a investit atâția bani. Rușine!”, „Ăștia se prefac că vor titlul și noi chiar îi credem!”, „Săpunaru trebuie să înteleagă că nu mai este apt pentru acest nivel”.

„Vrem să ne batem la titlu, dar din păcate este foarte rușinos”, „Dacă joacă Săpunaru și anul viitor, Rapid nu are șanse la titlu!”, „Mulțumim legendei Săpunaru! Propun să mai joace vreo 3 sezoane, nu numai unul”, „Timpul să agățăm ghetele”, au fost unele reacţii la adrea căpitanului care va împlini pe 5 aprilie 40 de ani.

Reclamă

De menţionat este faptul că nu toţi fanii l-au criticat pe Săpunaru, existând mulţi care i-au contrazis la postarea menţionată pe cei care l-au atacat pe căpitanul giuleştenilor. La finalul meciului, acesta recunoştea că vina rezultatului îi aparţine în totalitate.

„Meciul ăsta l-am pierdut eu nu echipa. A venit mingea din nocturnă și de acolo i-am băgat în meci. Până atunci era o singură echipă pe teren. Se întâmplă, mergem mai departe. Vedem ce va fi meciul următor cu UTA și asta e.

Reclamă 4 / 0/3

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu făceam acea gafă nu-i băgam în meci. Nu aveau nicio ocazie, doar șuturi din afara careului. Am pierdut un punct și jumătate, atât. O să îl recuperăm. Urmează meciul cu UTA. Trebuie să spălăm rușinea din meciul ăsta și să ne menținem pe locul 2”, a spus Săpunaru, după primul eşec din 2024.

Cristi Săpunaru, gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid

Cristi Săpunaru a comis o gafă de curtea școlii în Poli Iași – Rapid. Veteranul din apărarea giuleștenilor a greșit la o fază simplă, iar eroarea acestuia i-a costat pe elevii lui Bergodi.

În minutul 54 al partidei, Cristi Săpunaru a mers să intercepteze un balon la care, inițial, părea că nu va avea nicio problemă. Totuși, acesta a fost protagonistul unui moment demn de curtea școlii.

Acesta a dat pe lângă minge, iar Sergiu Buș a luat balonul și s-a îndreptat spre poarta lui Aioani. Jucătorul moldovenilor a trecut de Aioani și i-a lăsat mingea lui Bettaieb, care a înscris cu poarta goală.

După gol, Săpunaru și-a pus instant mâinile în cap, iar, mai apoi, și-a făcut cruce. Fundașului nu i-a venit să creadă că echipa sa a fost egalată, din cauza erorii sale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și