Închide meniul

Cristiano Ronaldo va fi anchetat în Arabia Saudită, după gesturile obscene făcute pe teren: „Totul are o limită”

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 10:14

Reclamă
Cristiano Ronaldo va fi anchetat în Arabia Saudită, după gesturile obscene făcute pe teren: „Totul are o limită

Cristiano Ronaldo va fi anchetat în Arabia Saudită, după gesturile obscene făcute pe teren: "Totul are o limită"

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci la Al Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo va fi anchetat în Arabia Saudită, după gesturile obscene făcute pe teren, în timpul meciului dintre Al Shabab și Al Nassr, câștigat de oaspeți cu 3-2. Starul portughez și-a ieșit din minți în timpul partidei, după ce fanii echipei adverse i-au strigat numele rivalului Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a deschis scorul din penalty, în minutul 21, dar victoria nu a venit ușor pentru Al Nassr. Talisca a adus cele trei puncte după golul din minutul 86, iar fanii lui Al Shabab au început să strige numele argentinianului în momentul în care jucătorii lui Al Nassr sărbătoreau reușita.

Cristiano Ronaldo va fi anchetat în Arabia Saudită, după gesturile obscene făcute pe teren

Portughezul a răbufnit în acel moment și a început să facă gesturi obscene spre tribună. Acest moment de furie îl poate costa pe Cristiano Ronaldo, potrivit celor de la telegraph.co.uk, care citeză ziarul Asharq al-Awsat. Potrivit acestei surse, Federația din Arabia Saudită a deschis o anchetă care îl vizează pe starul portughez:

„Observatorul n-a văzut. Comisia de Disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aștepta și vom vedea. Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești. Așa se întâmplă în marile ligi”, a scris jurnalistul saudit Waleed Al Farraj, pe Twitter.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene în Al Shabab – Al Nassr 2-3

Dacă în trecut nu a reacţionat la ironiile fanilor adverşi, de această dată lusitanul de 39 de ani nu a mai putut rezista. A început să facă gesturi obscene în faţa tribunei.

Reclamă

Imaginile cu Cristiano Ronaldo au devenit imediat virale. Jurnaliştii de la Marca le-au postat pe reţelele sociale.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 877 de goluri marcate în întreaga carieră şi mai are nevoie de un singur succes pentru a ajunge la 800 de victorii.

Ronaldo a marcat în toate meciurile oficiale ale lui Al Nassr din 2024. Continuă asaltul şi spre trofeul Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Al Nassr este calificată în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și