Închide meniul
VIDEO

„Messi, Messi!” Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren! Imagini incredibile

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2024, 0:06

„Messi, Messi! Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren! Imagini incredibile

Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie incredibilă / Colaj Marca

Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene chiar pe teren, în timpul meciului Al Shabab – Al Nassr, scor 2-3, din etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite. Starul portughez a răbufnit la adresa fanilor care strigau: „Messi, Messi”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 21, din penalty. Nu s-a putut bucura prea mult, gazdele reuşind să restabilească egalitatea chiar înainte de pauză prin Yannick Carrasco. Al Nassr a mai condus o dată pe tabelă, dar şi de această dată a fost egalată.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai abţinut şi a făcut gesturi obscene în Al Shabab – Al Nassr 2-3

În cele din urmă, echipa lui Ronaldo a reuşit să obţină in extremis victoria. Talisca şi-a trecut în cont „dubla”, în minutul 86. În momentul în care starurile lui Al Nassr sărbătoreau pe teren, fanii fostei echipe a lui Marius Şumudică au început să îi scandeze numele marelui rival al lui Ronaldo.

Dacă în trecut nu a reacţionat la ironiile fanilor adverşi, de această dată lusitanul de 39 de ani nu a mai putut rezista. A început să facă gesturi obscene în faţa tribunei.

Imaginile cu Cristiano Ronaldo au devenit imediat virale. Jurnaliştii de la Marca le-au postat pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by MARCA (@marca)

Cristiano Ronaldo a ajuns la 877 de goluri marcate în întreaga carieră şi mai are nevoie de un singur succes pentru a ajunge la 800 de victorii.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a marcat în toate meciurile oficiale ale lui Al Nassr din 2024. Continuă asaltul şi spre trofeul Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Al Nassr este calificată în sferturile de finală.

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a făcut un scandal monstru şi în timpul meciului lui Al Nassr, din Liga Campionilor Asiei! Starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru, după ce a primit cartonaş galben.

În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo l-a călcat pe gleznă pe Al Khalaf şi a văzut imediat cartonaşul galben. Starul lusitan a fost nemulţumit de decizia centralului şi a început să gesticuleze nervos.

Şi antrenorul lui Al Nassr, Luis Castro, şi-a ieşit din minţi după ce Cristiano Ronaldo a primit cartonaş galben. Tehnicianul lusitan a început să se certe cu arbitrul, motiv pentru care şi el a fost avertizat de acesta.

Cristiano Ronaldo nu s-a liniştit prea uşor. Starul lusitan a început să strige la arbitru, în momentul în care acesta aştepta ca jucătorul faultat de CR7 să revină în joc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și