Închide meniul

Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2024, 18:10

Reclamă
Real Madrid mai dă un „tun, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern

Real Madrid mai dă un "tun", după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern

Alphonso Davies, alături de Harry Kane / Profimediaimages

Real Madrid mai dă un „tun” pe piaţa transferurilor, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe. Florentino Perez a ajuns la un acord verbal cu un star al lui Bayern. Alphonso Davies (23 de ani) este aşteptat din vară pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele liderului din La Liga l-ar fi convins pe fundaşul stânga canadian să vină la Real Madrid. Davies mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului viitor, dar îşi forţează plecarea din Bundesliga.

Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe

Englezii de la theathletic.com au făcut anunţul momentului în fotbalul mondial. Şefii Realului l-au convins pe Alphonso Davies să nu îşi prelungească înţelegerea cu Bayern şi să accepte propunerea Realului.

Au existat mai multe întâlniri în ultimele săptămâni, inclusiv una la Madrid în luna februarie. S-a accelerat astfel procesul. Există două opţiuni gândite de Real pentru a reduce preţul. Ori să vină în această vară la un preţ redus, aşa cum s-a întâmplat cu Toni Kroos în 2014, ori să vină gratis anul viitor, cum s-a întâmplat cu David Alaba în 2021„, anunţă sursa citată.

Alphonso Davies a fost dorit iniţial de Barcelona, dar problemele financiare cu care se confruntă catalanii au oprit definitiv orice fel de negocieri. Şi granzii din Premier League şi l-au dorit pe fundaşul lui Bayern.

Reclamă

The Athletic anunţă că bavarezii nu sunt dispuşi sub nicio formă să îl piardă pe Davies gratis, astfel că sunt şanse mari să accepte o ofertă de la Real Madrid. Canadianul a ajuns la Bayern în 2019 şi a jucat în 180 de meciuri. A câştigat cinci tituluri în Bundesliga.

Davies este jucător de bază la campioana Germaniei. În această ediţie de campionat a jucat în 18 meciuri. A marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur

Kylian Mbappe i-a anunţat deja pe oficialii de la PSG că va semna cu Real Madrid. În vară, starul francez îşi va încheia contractul cu campioana Franţei şi va semna, din postura de jucător liber de contract, cu „galacticii”.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid e gata să-i ofere nu mai puţin de 15 milioane de euro, în cazul în care acesta va câştiga Balonul de Aur, în calitate de jucător al madrilenilor, anunţă presa din Franţa.

Karim Benzema este ultimul jucător care a câştigat Balonul de Aur, de la Real Madrid. Atacantul francez a pus mâna pe mult râvnitul trofeu în 2022, atunci când a fost răsplătit cu doar un milion de euro, sumă de 15 ori mai mică decât cea pe care ar încasa-o Kylian Mbappe, pentru aceeaşi performanţă.

Kylian Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid şi va fi noul jucător al „galacticilor” începând de la 1 iulie, pentru următoarele cinci sezoane.

Salariul pe care Kylian Mbappe îl va avea la Real Madrid va fi cuprins între 15 şi 20 de milioane de euro, salariu care nu este cu mult diferit faţă de cel al actualelor vedete din lotul lui Carlo Ancelotti. Mbappe va accepta un salariu mult mai mic faţă de cel pe care îl încasa la PSG.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” Vezi toate știrile
Citește și