Închide meniul

Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2024, 18:10

Real Madrid mai dă un „tun, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern

Real Madrid mai dă un "tun", după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe! Florentino Perez, acord verbal cu un star al lui Bayern

Alphonso Davies, alături de Harry Kane / Profimediaimages

Real Madrid mai dă un „tun” pe piaţa transferurilor, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe. Florentino Perez a ajuns la un acord verbal cu un star al lui Bayern. Alphonso Davies (23 de ani) este aşteptat din vară pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele liderului din La Liga l-ar fi convins pe fundaşul stânga canadian să vină la Real Madrid. Davies mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului viitor, dar îşi forţează plecarea din Bundesliga.

Real Madrid mai dă un „tun”, după ce s-a înţeles cu Kylian Mbappe

Englezii de la theathletic.com au făcut anunţul momentului în fotbalul mondial. Şefii Realului l-au convins pe Alphonso Davies să nu îşi prelungească înţelegerea cu Bayern şi să accepte propunerea Realului.

Au existat mai multe întâlniri în ultimele săptămâni, inclusiv una la Madrid în luna februarie. S-a accelerat astfel procesul. Există două opţiuni gândite de Real pentru a reduce preţul. Ori să vină în această vară la un preţ redus, aşa cum s-a întâmplat cu Toni Kroos în 2014, ori să vină gratis anul viitor, cum s-a întâmplat cu David Alaba în 2021„, anunţă sursa citată.

Alphonso Davies a fost dorit iniţial de Barcelona, dar problemele financiare cu care se confruntă catalanii au oprit definitiv orice fel de negocieri. Şi granzii din Premier League şi l-au dorit pe fundaşul lui Bayern.

Reclamă

The Athletic anunţă că bavarezii nu sunt dispuşi sub nicio formă să îl piardă pe Davies gratis, astfel că sunt şanse mari să accepte o ofertă de la Real Madrid. Canadianul a ajuns la Bayern în 2019 şi a jucat în 180 de meciuri. A câştigat cinci tituluri în Bundesliga.

Davies este jucător de bază la campioana Germaniei. În această ediţie de campionat a jucat în 18 meciuri. A marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

Kylian Mbappe va încasa o sumă uriaşă la Real Madrid, dacă va câştiga Balonul de Aur

Kylian Mbappe i-a anunţat deja pe oficialii de la PSG că va semna cu Real Madrid. În vară, starul francez îşi va încheia contractul cu campioana Franţei şi va semna, din postura de jucător liber de contract, cu „galacticii”.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid e gata să-i ofere nu mai puţin de 15 milioane de euro, în cazul în care acesta va câştiga Balonul de Aur, în calitate de jucător al madrilenilor, anunţă presa din Franţa.

Karim Benzema este ultimul jucător care a câştigat Balonul de Aur, de la Real Madrid. Atacantul francez a pus mâna pe mult râvnitul trofeu în 2022, atunci când a fost răsplătit cu doar un milion de euro, sumă de 15 ori mai mică decât cea pe care ar încasa-o Kylian Mbappe, pentru aceeaşi performanţă.

Kylian Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid şi va fi noul jucător al „galacticilor” începând de la 1 iulie, pentru următoarele cinci sezoane.

Salariul pe care Kylian Mbappe îl va avea la Real Madrid va fi cuprins între 15 şi 20 de milioane de euro, salariu care nu este cu mult diferit faţă de cel al actualelor vedete din lotul lui Carlo Ancelotti. Mbappe va accepta un salariu mult mai mic faţă de cel pe care îl încasa la PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și