Închide meniul

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj: „A existat o discuţie! Aşa a rămas!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 20:26

Reclamă
Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj: „A existat o discuţie! Aşa a rămas!

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Neluţu Varga, Adrian Mutu/ Colaj Hepta, Profimedia

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj. Alexandru Albu este în mijlocul unui scandal de proporţii la Rapid, după ce a mers să petreacă într-un club din Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga a recunoscut că Adrian Mutu îl vrea pe mijlocaşul Rapidului la CFR Cluj, dar a precizat că nu se pune problema în acest moment. Mai mult, Varga i-a spus lui Mutu că nu mai vrea să aducă jucători bătrâni la echipă. Albu a împlinit 30 de ani.

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

„Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin, deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a spus Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa, după ce au fugit din cantonamentul Rapidului

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa de la şefii Rapidului. Dan Şucu şi Daniel Niculae au decis ce se întâmplă cu cei doi jucători care au fugit din cantonament şi au petrecut într-un club de fiţe după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 2-3, din etapa a 27-a a Ligii 1.

Reclamă

Iniţial, după ce imaginile au apărut în presă, preşedintele Rapidului a anunţat că cei doi jucători ai lui Cristiano Bergodi au fost suspendaţi pentru o perioadă nedeterminată. La o zi distanţă s-a luat decizia finală.

Potrivit fanatik.ro, Albu şi Borza au scăpat „ieftin”. Amândoi vor fi lăsaţi în afara lotului la meciul cu UTA, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai mult, aceştia vor fi amendaţi cu 10% din salariu aferent lunii februarie.

Prin urmare, Alexandru Albu şi Andrei Borza vor putea juca în ultimele două meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Giuleştenii se vor duela în deplasare cu Universitatea Craiova şi pe teren propriu cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și