Închide meniul

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa, după ce au fugit din cantonamentul Rapidului şi au petrecut în club

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2024, 11:50

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa, după ce au fugit din cantonamentul Rapidului şi au petrecut în club

Alex Albu, răsturnare de situaţie la Rapid

Cei doi jucători ai Rapidului au petrecut într-un club de fiţe din Iaşi / Colaj Facebook

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa de la şefii Rapidului. Dan Şucu şi Daniel Niculae au decis ce se întâmplă cu cei doi jucători care au fugit din cantonament şi au petrecut într-un club de fiţe după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 2-3, din etapa a 27-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, după ce imaginile au apărut în presă, preşedintele Rapidului a anunţat că cei doi jucători ai lui Cristiano Bergodi au fost suspendaţi pentru o perioadă nedeterminată. La o zi distanţă s-a luat decizia finală.

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa. Ce au decis şefii Rapidului

Potrivit fanatik.ro, Albu şi Borza au scăpat „ieftin”. Amândoi vor fi lăsaţi în afara lotului la meciul cu UTA, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai mult, aceştia vor fi amendaţi cu 10% din salariu aferent lunii februarie.

Prin urmare, Alexandru Albu şi Andrei Borza vor putea juca în ultimele două meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Giuleştenii se vor duela în deplasare cu Universitatea Craiova şi pe teren propriu cu FCSB.

Albu şi Borza au fost titulari incontestabili la Rapid în această ediţie de camăpionat. Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă. El rezovă şi problema jucătorului U21.

Reclamă

Dan Şucu le ceruse lui Daniel Niculae şi lui Cristiano Bergodi să ia o hotărâre, pentru a nu fi nevoie de intervenţia lui.

Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari„, declarase Dan Şucu.

Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali în scandalul de la Rapid

Latifundiarul din Pipera îi ceruse lui Dan Şucu să ia o măsură fără precedent. I-a transmis patronului de la Rapid să îi amendeze pe cei doi jucători cu salariul pe un an.

Reclamă 4 / 0/3

Nu concep asta, nu vreau să comentez, asta este o chestiune… normal, nu jucătorul. Ăla care este, nu vreau să dau nume, dacă se întâmplă așa ceva, conducătorul (n.r. e de vină). Jucătorii în club din cantonament?

Problema e de mentalitate, dacă mintea ta e la club (n.r. la distracție) cum să poți câștiga campionatul? Când trebuie să ai milioane de mingi în fața ta, tu te duci la club, e de administrație, cine sunt acolo.

Cum să existe așa ceva? (n.r. despre faptul că au fost sancționați) Nu e așa? Să le dea maxim cât trebuie, tu batjocorești clubul în care s-au băgat milioane de euro, ar trebui tăiat definitiv salariul pe un an„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și